İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

KKTC sanatçıları karma sergisi ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu'nda

KKTC sanatçıları karma sergisi ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu'nda

ODTÜ'nün Kuzey Kıbrıs Kampusu'nun 10. yılı nedeniyle gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında KKTC'li sanatçıların eserlerinin yer aldığı sergi Kültür ve Kongre Merkezi'nde açıldı.

Yayın Tarihi: 25/12/14 10:09
okuma süresi: 1 dak.
KKTC sanatçıları karma sergisi ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu'nda
A- A A+

EMAA (Akdeniz – Avrupa Sanat Derneği) sanatçılarının eserlerinin yer aldığı serginin açılışı ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tanju Mehmetoğlu ve EMAA Proje Koordinatörü Özgül Ezgin tarafından gerçekleştirildi.

EMAA üyesi 20 sanatçının katılımı ile oluşan sergide, yağlı boya, karışık teknik, kolaj, fotoğrafik baskı, atık malzeme, seramik gibi teknik ve malzemelerden oluşan 43 eser yer alıyor.

Kuzey Kıbrıslı genç sanatçıların kendilerini ifade etmelerini sağlayacak organizasyonlarla onlara yol gösterici olmaya çalışan EMAA, sanatçıların çalışmalarının toplumla paylaşılmasına katkı sağlayarak bir veri tabanı oluşturmayı da amaçlıyor.

Sergi 1 Ocak 2015 tarihine kadar halka açıktır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.