İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Özersay: "Soyer'in ifadelerini çok yadırgadım"

Özersay: "Soyer'in ifadelerini çok yadırgadım"

Eski Başbakanlardan CTP milletvekili Soyer'in kişisel bloğunda kaleme aldığı yazının içeriğini yadırgadığını ifade eden Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Özersay, "Ben Sayın Soyer'in dediği türden bir seçmen grubundan ya da yöntemden medet ummuyorum. Seçimin Sonucunu Sessiz Çoğunluk Belirleyecek" dedi.

Yayın Tarihi: 03/01/15 10:07
okuma süresi: 3 dak.
Özersay: "Soyer'in ifadelerini çok yadırgadım"
A- A A+

Vatan Mehmet

Eski Başbakanlardan CTP milletvekili Soyer'in kişisel bloğunda kaleme aldığı yazının içeriğini yadırgadığını ifade eden Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Özersay, "Ben Sayın Soyer'in dediği türden bir seçmen grubundan ya da yöntemden medet ummuyorum.. Seçimin Sonucunu Sessiz Çoğunluk Belirleyecek" dedi.

Kıbrıs Postasına konuşan Kudret Özersay şöyle dedi: "Vatandaşın iradesine güveniyorum ve "Halk göstermelik yemelere, içmelere ya da konvoylara kanmayacak" diyorum. Bu seçimin sonucunu sessiz çoğunluk belirleyecektir. Bu ülkede yıllardır uygulanan eskimiş siyaset anlayışı insanımızı baskı altına alıyor. Bazı vatandaşlar siyasi görüşlerini ya da seçimdeki tercihlerini açıklamak konusunda rahat değildirler. İnsanları işlerinden etmekle dahi tehdit eden yozlaşmış bir siyaset anlayışı ile karşı karşıyayız. Benim dile getirdiğim şey budur. Bunun için siyasi görüşünü açıklamaktan çekinen insanaları yadırgayamazsınız. Benim söylediğim şey, insanaları çeşitli vaatlerle ya da baskı yöntemleriyle kendi yanlarında göstermeye çalışanların seçim günü geldiğinde hüsrana uğrayacaklarıdır."


"Soyer'in ifadelerini çok yadırgadım"

Özersay sözlerini şöyle sürdürdü; "Bu durum özellikle iktidar olmanın imkanlarını kullananlar açısından geçerlidir. Bu saptamam benim beklediğim oylarla değil, iktidar imkanlarını kullanıp kendini güçlü görenlerin bekledikleri oylarla ilgili bir şeydir. Kamuoyu benim yıllardır temiz ve hesap verebilir bir siyaset anlayışının hayata geçmesi için her platformda mücadele ettiğimi de, bu uğurda makam ve mevki denilen şeyleri istifa ederek geri çevirdiğimi de bilmektedir. Bu nedenle sistemin ve eskimiş siyaset anlayışının vatandaşı ne duruma getirdiğini en iyi bilmesi gereken ve bu kadar yıldır siyaset sahnesinde yer alan sayın Soyer'in ifadelerini çok yadırgadım. Ben Sayın Soyer'in dediği türden bir seçmen grubundan ya da yöntemden medet ummuyorum, kendisi de aynı düşüncedeyse zaten söylediklerimden gocunmasına gerek yoktur. Önemli olan vatandaşın menfaat karşılığında oy verme yoluna gitmemesi ve günü geldiğinde sandık başında kendi hür iradesiyle kendi geleceğine karar vermesidir. Ben vatandaşın iradesine güveniyorum ve Halk göstermelik yemelere, içmelere ya da konvoylara kanmasın diyorum. Bu seçimi sessiz çoğunluk belirleyecektir. Eski siyaset anlayışının sonuna geliyoruz. "

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.