İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

"Çocuk hakları" temalı resim şöleni düzenlendi

"Çocuk hakları" temalı resim şöleni düzenlendi

Lefkoşa Türk Belediyesi tarafından Deniz Plaza sponsorluğunda "çocuk hakları" temalı "Çocuk Gözü İle " isimli resim şöleni düzenlendi. Şölende, karikatür yarışmasında ödül alanlara da ödülleri verildi.

Yayın Tarihi: 16/01/15 18:36
okuma süresi: 2 dak.
"Çocuk hakları" temalı resim şöleni düzenlendi
A- A A+

Lefkoşa Türk Belediyesi tarafından Deniz Plaza sponsorluğunda "çocuk hakları" temalı "Çocuk Gözü İle " isimli resim şöleni düzenlendi.

Şölende, karikatür yarışmasında ödül alanlara da ödülleri verildi.

Deniz Plaza'da düzenlenen şölende konuşma yapan Lefkoşa Türk Belediye Başkanı Mehmet Harmancı, düzenlenen şölende ilkokul çocuklarının resim yaparak güzel vakit geçirmelerinin sağlanmasının yanı sıra orta okul öğrencilerinin katıldığı karikatür yarışmasında da yapılan eserlerin çok güzel olduğunu kaydetti.

Düzenlenen etkinliğin önemine de vurgu yapan Harmancı, kamu-özel işbirliğinin de tüm kesimlere örnek olmasını istedi.

Etkinliğe sponsor olan Deniz Plaza sahibi Turgay Deniz de, etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, LTB ve katılımcılara teşekkür etti.

Ortaokullar arası düzenlenen karikatür yarışmasında ödül alanlara ödülleri LTB Başkanı Mehmet Harmancı ile Deniz Plaza sahibi Turgay Deniz tarafından verildi.

Yarışmada birinciliği Yakın doğu Koleji'nden Negin Malekpour, ikinciliği Bayraktar Ortaokulu'ndan Elena Voklova, üçüncülüğü de Bayraktar Ortaokulu'ndan Doğa Bahceci aldı.

Yarışmada mansiyon ödülünü alanlar ise şöyle: "Dilara Özata/ Şehit Zeka Çorba Ortaokulu, Aleyna Keskin/ Bayraktar Ortaokulu, Tacettin Karaduman/ Oğuz Veli Ortaokulu, Reyhan Özgenç/ Oğuz Veli Ortaokulu ile Çağla Özdemir/ Ted KKTC".

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.