İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kurt: "Sağlık Bakanlığı kandırdı, TC Elçiliği sahip çıkmadı

Kurt: "Sağlık Bakanlığı kandırdı, TC Elçiliği sahip çıkmadı

YDÜ Hastanesi'ne sevk edilen ancak tedavi parası ödenmeyen Ayşe Kurt, hastane tarafından ilaçlarının kesildiğine yönelik çıkan haberleri yalanladı: "YDÜ Hastanesi'nde tedavim aralıksız devam etti. Ama Sağlık Bakanlığı beni kandırdı, TC Elçiliği ise sahip çıkmadı."

Yayın Tarihi: 22/01/15 08:27
okuma süresi: 2 dak.
Kurt: "Sağlık Bakanlığı kandırdı, TC Elçiliği sahip çıkmadı
A- A A+

Filiz Seyis

Beyin kanaması şikâyetiyle Devlet Hastanesi'ne giden Ayşe Kurt, 26 Aralık 2014 tarihinde ameliyat için YDÜ Hastanesi'ne sevk edildi. O tarihten beridir tedavisinin YDÜ Hastanesi'nde eksiksiz bir şekilde devam ettiğini açıklayan Kurt, basında rehin kaldığı için ilaçlarının kesildiği yönünde çıkan haberleri yalanladı.

"Şikâyetim yok"

Kıbrıs Postası'na konuşan Kurt ortada büyük bir yanlış anlaşılma olduğunu söyleyerek, YDÜ Hastanesi ile ilgili hiçbir şikâyeti olmadığını, aksine hastanede gördüğü ilgiden çok memnun olduğunu vurguladı.

Kurt, yaşanan olayla ilgili Sağlık Bakanlığı ile TC Elçiliği'ni suçladı.

"Sağlık Bakanlığı beni kandırdı, Elçilik sahip çıkmadı"

Kurt şunları kaydetti:

"Benim YDÜ Hastanesi ile ilgili hiçbir şikâyetim yok. Hastanede gördüğüm ilgi ve muamele kusursuz. Şikâyetçi değilim, aksine buradan çok memnunum.

Buraya Devlet Hastanesi'nden sevk edildim. Bana 'Sen YDÜ Hastanesi'ne git, senden para talep edilmeyecek' dediler. Sağlık Bakanlığı beni kandırdı!

Ödeme talep edilince yardım için TC Elçiliği'ne başvurdum ama elçilik de vatandaşına sahip çıkmadı, hiç yardımcı olmadı.

YDÜ Hastanesi ile de ödeme konusunda anlaştık, esnek davranacaklar taksitler halinde ödeme yapacağız."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.