İÇ HABERLER
okuma süresi: 5 dak.

DP Ulusal Güçler Mağusa İlçe Kadın Örgütü "Dayanışma Çayı" düzenledi

DP Ulusal Güçler Mağusa İlçe Kadın Örgütü "Dayanışma Çayı" düzenledi

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Gazimağusa İlçe Kadın Örgütü, DP-UG Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş'ın eşi Müge Denktaş himayelerinde "Dayanışma Çayı" düzenledi.

Yayın Tarihi: 25/01/15 13:19
okuma süresi: 5 dak.
DP Ulusal Güçler Mağusa İlçe Kadın Örgütü "Dayanışma Çayı" düzenledi
A- A A+

DP-UG'den verilen bilgiye göre, "beraberlik ve dayanışmayı pekiştirmek" amacıyla düzenlenen çay partisi, dün Gazimağusa'da Arkın Palm Beach Hotel'de gerçekleştirildi.

DP-UG mensubu bakan, milletvekili ve belediye başkanlarının eşleri ile partililerin yer aldığı çay partisine, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun eşi Meral Eroğlu'nun da katıldı.

Meral Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, bu dayanışma ortamında bulunmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti. Cumhurbaşkanı ve bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Derviş Eroğlu'na verilen destekten ötürü kadın örgütü vasıtasıyla tüm DP Ulusal Güçler'e teşekkür eden Meral Eroğlu, verilen desteğin sadece Eroğlu'na değil, aynı zamanda ülke geleceği için de önemli olduğunu ifade etti.

Meral Eroğlu, "Bu destek yalnızca Dr. Derviş Eroğlu'na değil, aynı zamanda her bireyin kendi ülkesine, kendi geleceğine, en önemlisi de çocuklarının geleceğine, milli davaya, merhum Kurucu Cumhurbaşkanımız Rauf Denktaş'ın meşalesini aşağılara indirmeden devam ettirmek için kullanacağınız oylardır. Bu nedenle de oldukça kıymetlidir" dedi.

Gerek DP Ulusal Güçler, gerekse UBP desteğiyle Derviş Eroğlu'nun birinci turda kazanmaması için hiçbir nedenin olmadığını vurgulayan Meral Eroğlu; "Gönül birliği, sevgi ve de saygı ile çalışmak yeterli olacaktır" dedi.

Kadınların önemine dikkat çeken Meral Eroğlu, konuşmasını "her platformda dile getiriyorum bir kez daha belirtmek isterim ki, kadınlar tüm seçimlerin galibidir. Birlikte çalışacak ve inanıyorum ki birinci turda tüm ilçelerde hep beraber kutlama yapacağız" sözleriyle noktaladı.

MÜGE DENKTAŞ

DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş'ın eşi Müge Denktaş da, partili kadınlarla gerek hasret gidermek, gerekse istişarede bulunmak amacıyla düzenlenen dayanışma çayının güzel ve anlamlı bir vesile olduğunu söyledi.

Denktaş, kısıtlı olanaklarla halka en iyi hizmet verme çabalarının tüm hız ile devam etmekte olduğunu belirterek, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ülke gündemine değindi.

Müge Denktaş, son günlerde "emin ve güvende oldukları önemli tek konunun" Kıbrıs meselesi olduğunu ifade ederek, DP Ulusal Güçler için vazgeçilmez olanın; "Egemenlik, Eşitlik ve Türkiye'nin etkin ve fiili garantisi" olduğunu belirtti.

Görüşme masasında hiçbir tereddüte yer verilmeden, tavizsiz bir şekilde Kıbrıs Türk halkının haklarının sımsıkı savunulmakta olduğunu söyleyen Denktaş, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Derviş Eroğlu'na destek verdiklerini vurguladı ve şunları söyledi:

"Cumhurbaşkanlığı seçiminde kendi güvenliğimiz ve geleceğimiz için, bizi kenetleyen ve önemli unsur olan milli davayı layığıyla sahiplenecek ve temsil ettiği için, merhum liderimiz Rauf Raif Denktaş'ın yaktığı bağımsızlık meşalesini en güvenli bir şekilde daha ileriye taşıyabileceği için desteğimiz Dr. Derviş Eroğlu'na olacaktır."

Müge Denktaş, parti kadınlarına her zamankinden çok daha büyük görevler düştüğünü, bu görev ve sorumluluk bilinci içinde olduklarını söyledi.

DP Ulusal Güçler Kadın Örgütü Genel Başkanı Esen Yalın Aktoprak da, kadınların inançlı mücadelesinin de katkılarıyla son genel seçimlerde DP Ulusal Güçlerin başarı ile sandıktan çıktığını ve bugün hükümet ortağı olmanın verdiği sorumlulukla ülkeye ve ülke insanına hizmet ettiğini söyledi.

Bugün ülkenin yeni bir yol ayrımında olduğunu belirten Aktoprak, Nisan ayında gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonunda "ya istikrarın devam edeceğini ve geleceğe güvenle bakılacağını ya da karmaşa ve belirsizliğin halkı esir alacağını" iddia etti.

Aktoprak, bu yüzden istikrarın devamı ve güvenli geleceği temin etmek için bağımsız aday olan Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nu destekleme kararı aldıklarını vurguladı ve Derviş Eroğlu'nun yeniden Cumhurbaşkanı seçileceğine inanç belirtti.

İlçe Örgütü Yönetimi adına konuşan DP Ulusal Güçler Gazimağusa İlçe Kadın Örgütü Başkanı Fatma Midem Kaygan ise, birlik, beraberlik ve dayanışmayı pekiştirmek adına düzenledikleri çay partisine gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade ederek tüm misafirlere Kadın Örgütü adına teşekkür etti.

Konuşmaların ardından çiçek takdimi gerçekleştirildi ve eğlenceye geçildi. Etkinlikte ayrıca Othello Folklor Derneği Halk Dansları gösterisi de yer aldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.