İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Gloria Jean's Kuzey Kıbrıs'a ödül

Gloria Jean's Kuzey Kıbrıs'a ödül

GJC Kuzey Kıbrıs, "2014 Gloria Jean's Coffees Uluslararası Misafir Deneyimi" ödülüne layık görüldü.

Yayın Tarihi: 26/01/15 16:40
okuma süresi: 3 dak.
Gloria Jean's Kuzey Kıbrıs'a ödül
A- A A+

KANER Şirketler Grubu bünyesindeki Gloria Jean's Coffees Kuzey Kıbrıs, 40 farklı ülke arasından seçilerek, 'Bir Keyif ve Tutku Kültürü' - Misafir Deneyimi Ödülü'ne layık görüldü.

Açıldığı ilk günden itibaren en üst düzeyde misafir memnuniyeti odaklı hizmet sergileyen, bu hizmet anlayışını 2014 yılında da sürdüren Gloria Jean's Coffees Kuzey Kıbrıs, dünyadaki en başarılı Gloria Jean's Coffees franchiser'ı seçildi.

GJC Kuzey Kıbrıs'ın 40 ülke arasından öne çıkarak 'Bir Keyif ve Tutku Kültürü' - Misafir Deneyimi Ödülü'ne sahip olmasında etkili olan kriterler şöyle ifade edildi: Marka, ekip ruhu ve görev konularında istikrarlı bir tutku ve heves sergileyen, misafirlerine her koşulda güler yüzle hizmet veren, eşsiz bir misafir deneyimi yaşatma konusunda coşkulu ve istekli davranan, her zaman enerjik ve kişiye özel servis sunan, mağaza bazında hedef gruplar belirleyerek misafirlerinden edindiği geribildirimler doğrultusunda gerekli adımları atan, Glorious Çocuk Menüsü'nü oluşturan, sosyal sorumluluk bilinci çerçevesinde dezavantajlı bireyleri kucaklayan, her bir bireye değer vererek tutarlı ve özel Gloria Jean's Coffees deneyimi yaşatan bir franchiser olması.

Kaner Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Güliz Kaner, sözkonusu başarıya ilişkin değerlendirmesinde "Bilindiği gibi izolasyonlar altındaki ülkemizde birçok zorluğa rağmen Gloria Jean's Coffees ve Domino's Pizza olmak üzere 2 uluslararası franchise markası ile kaliteli hizmet sunmaktayız. Misafirlerimize sunduğumuz hizmetin bizleri dünyadaki en başarılı Gloria Jean's Coffees franchiser'i konumuna taşıması kelimelerle ifade edilemeyecek kadar büyük bir gurur kaynağıdır. Öncelikle bizlere bu gururu yaşatan çalışanlarımız ve tüm misafirlerimize teşekkür ederim. Bir yandan ülkemiz insanlarına sürekli olarak daha iyisini sunma çabalarımızın böylesi bir ödül ile takdir edilmesinin gururunu yaşarken, diğer yandan da ülkemiz bürokrasisi nedeni ile sürekli olarak karşılaştığımız zorluklardan büyük üzüntü duymaktayım. Dünyada elde ettiğimiz başarıların ülkemiz bürokrasisinin de yeniden şekillendirilmesine ışık tutmasını ümit etmekteyim" dedi.

GJC Kuzey Kıbrıs, daha önceki dönemlerde de çeşitli ödüllerin sahibi olmuştu:

  • 2012: SOS Çocuk Köyü Projesi, GJC Sosyal Sorumluluk Ödülü Kategorisi Adayı (ilk 3'te yer aldı)

  • 2012: GJC Uluslararası Barista Kupası Şampiyonu

  • 2010: Avrupa Barista Kupası Üçüncülüğü

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.