İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Başbakan, Değirmenlik Spor Kulübü yetkililerini kabul etti

Başbakan, Değirmenlik Spor Kulübü yetkililerini kabul etti

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, sporun her zaman dostluğu, kardeşliği teşvik eden bir olay olduğunu söyledi.

Yayın Tarihi: 27/01/15 12:46
okuma süresi: 2 dak.
Başbakan, Değirmenlik Spor Kulübü yetkililerini kabul etti
A- A A+

Başbakan Yorgancıoğlu, Değirmenlik Spor Kulübü yetkililerini kabul etti.

Değirmenlik Spor Kulübü Başkanı Emir Ali Öztüccar, gençlere hizmet etmek için uğraştıklarını ancak son zamanlarda ortaya çıkan sorunlarla mücadele etmenin kulübü zorladığını söyledi.

Kadrolarına Güney Kıbrıs'tan kattıkları sporcularla yaşadıkları sorunları anlatan Öztüccar, geçen dönem sakatlanan sporcu için gereken 5 bin Euro'yu halen ödeyemediklerini belirtti.

Öztüccar, kadrolarına Güney'den oyuncu alarak risk altına giren tek kulüp olduklarını ve hükümetten destek beklediklerini ifade etti.

YORGANCIOĞLU: "SPOR DOSTLUĞU, KARDEŞLİĞİ TEŞVİK EDER"

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu ise, Güney'den futbolcuların Kuzey'de oynayabilmesi konusunda Futbol Federasyonu'nun girişimlerini her zaman desteklediklerini belirterek, sporun her zaman dostluğu, kardeşliği teşvik eden bir olay olduğunu vurguladı.

Bu anlamda Değirmenlik Spor Kulübü'nü cesaretinden dolayı kutlayan Yorgancıoğlu, futbolun da, sporun tüm dallarının da desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Başbakan Yorgancıoğlu, spordan sorumlu bakanlığın bu konudaki adımlarından haberdar olmadığını ancak Başbakanlık olarak sınırlı kaynaklardan bir miktar katkı yapabileceklerini de belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.