İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Başbakan Yardımcılığı yarın kan bağışı kampanyası düzenliyor

Başbakan Yardımcılığı yarın kan bağışı kampanyası düzenliyor

Başbakan Yardımcısı Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanlığı ile Thalassaemia Derneği Kan Bankası işbirliğinde kan bağışı kampanyası düzenlenlenecek.

Yayın Tarihi: 27/01/15 13:02
okuma süresi: 2 dak.
Başbakan Yardımcılığı yarın kan bağışı kampanyası düzenliyor
A- A A+

Bakanlık binasında yarın gerçekleştirilecek kan bağışı kampanyasına bakanlık personelinin yanı sıra, bakanlığa bağlı tüm müdürlüklerin personeli de destek verecek.

Kan kampanyası yarın 09.30-15.30 saatleri arasında gerçekleşecek.

TALAYKURT: "ÖRNEK OLMALI"

Kampanya ile ilgili konuşan Bakanlık Müdürü Halil Talaykurt, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş'ın sosyal sorumluluk projelerine verdiği değerin bir parçası olarak özellikle sağlık konularındaki hassasiyetine binayen geçen yıl düzenlenmiş olan kampanyanın bu yılda gerçekleşmesi için bir adım attıklarını söyledi; "amacımız bakanlığımızda kan kampanyasının gelenekselleşmesidir" dedi.

Talaykurt, kan bağışçılarına çok ihtiyaç duyulduğunu da vurgulayarak; "bağışlayacağımız kan bir hayat kurtarır" diyerek, bağışçı sayısının artması için halkın desteğine ihtiyaç duyulduğunu belirterek, sadece bakanlık veya bakanlığa bağlı daire personelinin değil, bölge halkının da kampanyaya destek vermesi çağrısında bulundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.