İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

"Hayatı Seviyorum, Yaşamayı Seçiyoru"" semineri gerçekleştirildi

"Hayatı Seviyorum, Yaşamayı Seçiyoru"” semineri gerçekleştirildi

Gençlik Dairesi tarafından yürütülen Geleceğimizi Şimdiden Yaratalım Programı kapsamında gerçekleştirilen, "Hayatı Seviyorum, Yaşamayı Seçiyorum" kampanyası çerçevesinde dün , Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı'nda öğretmenlere yönelik seminer verildi.

Yayın Tarihi: 27/01/15 13:47
okuma süresi: 2 dak.
"Hayatı Seviyorum, Yaşamayı Seçiyoru"” semineri gerçekleştirildi
A- A A+

Uyuşturucuya karşı gerçekleştirilen "Hayatı Seviyorum, Yaşamayı Seçiyorum" kampanyası çerçevesinde yapılan seminere konuşmacı olarak Sosyal Hizmet Uzmanı Barış Başel ile Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi'nde görevli Başmüfettiş Ali Adalıer katıldı.

Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu seminerde yaptığı konuşmada, öğretmenlere yönelik düzenlenen seminerlerin ilkinin yapıldığını, seminerin diğer bölgelerde de yapılacağını söyledi.

Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak, sağlıklı yetişmesinin önemine vurgu yapan Eroğlu, "Hayatı Seviyorum, Yaşamayı Seçiyorum" konulu seminerin Geleceğimizi Şimdiden yaratalım Programı kapsamında yapıldığını anlattı.

Sosyal Hizmet Uzmanı Barış Başel verdiği seminerde, toplumda uyuşturucu ve uyuşturucu bağımlılığıyla ilgili çok ciddi tedirginlik yaşandığını ancak, uyuşturucu kullanımının sorundan öte, bir sonuç olduğunu söyledi.

Çocukların aile çatısı altında doğru şekilde yetiştirilmesi gerektiğine dikkat çeken Başel, çocukların ebeveynleri model aldığını bu bakımdan anne babalara büyük görevler düştüğünü vurguladı.

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi'nde görevli Başmüfettişi Ali Adalıer de, uyuşturucu maddeler ve türleri hakkında bilgi aktararak, uyuşturucu kullanan kişilerde görülen belirtileri anlattı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.