İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Özgürgün: "Muhtarların sorunlarına kayıtsız kalmamak gerek"

Özgürgün: "Muhtarların sorunlarına kayıtsız kalmamak gerek"

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, muhtarlıkların halkla buluştuğu ve temas ettiği ilk makamlar olmasında dolayı çok önemli hizmetler verdiğini, muhtarların sorunlarına kayıtsız kalınmaması gerektiğini kaydetti.

Yayın Tarihi: 27/01/15 14:01
okuma süresi: 2 dak.
Özgürgün: "Muhtarların sorunlarına kayıtsız kalmamak gerek"
A- A A+

Muhtarların sorunlarının çözümünün aslında halkın sorunlarının çözümü olduğunu belirten Özgürgün, hükümetin sorunları çözme yönünde bir düşüncesi olmadığını her fırsatta gösterdiğini dile getirdi.

UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, bugün Muhtarlar Birliği heyetini kabul ederek sorunlarını dinledi.

Kabul sırasında konuşma yapan Özgürgün, muhtarların yaşadıkları sorunların kendilerini üzdüğünü söyleyerek, Anamuhalefet partisi olarak özellikle Meclis kürsüsünde sorunları dile getireceklerini kaydetti.

Muhtarlar Birliği yasasından kaynaklanan sorunların da gerekli düzenlemeler yapılarak giderilmesi gerektiğine dikkat çeken Özgürgün, "normalde hükümetlerin görevlerinin sorunları çözmek olduğunu fakat şimdiki hükümetin yaptığı icraatlardan da anlaşılacağı gibi amaçlarının sorun çözmek değil ülkeyi çıkmaza sokmak olduğunu" iddia etti.

Hükümetin özellikle bu dönem Cumhurbaşkanlığı seçimlerine odaklandığını ve ülkenin hiç bir sorunu ile ilgilenmediğini söyleyen Özgürgün, özellikle Muhtarlar gibi halkla iç içe ve önemli görevler yapan kişilerin sorunlarına kayıtsız kaldıkları gerekçesiyle hükümeti eleştirdi.

DİZLİKLİOĞLU

Muhtarlar Birliği Başkanı Derviş Dizliklioğlu ise, Muhtarların zor şartlar altında görev yaptıklarını belirterek, özellikle son dönemlerde siyasilerin kendilerine gereken önemi vermediklerini ileri sürdü.

Anamuhalefet partisi olarak Özgürgün'den muhtarların sorunlarını Meclis kürsüsünden dile getirmesi ve çözüm bulunması yönünde destek isteyen Dizliklioğlu, muhtarlıklara asgari ücretin yarısı kadar verilen ödeneğin sıkıntılara yol açtığını bunun doğrudan muhtarlara verilmesi gerektiğini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.