İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Meclis, İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi toplandı

Meclis, İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi toplandı

Cumhuriyet Meclisi, İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi bugünkü toplantısında "İTÜ -KKTC Eğitim-Araştırma Yerleşkeleri (Kuruluş, Görev, Çalışma ve Denetleme) (Değişiklik) Yasa Tasarısı" ile "Askerlik (Değişiklik) Yasa Önerisi'ni görüştü.

Yayın Tarihi: 27/01/15 15:32
okuma süresi: 1 dak.
Meclis, İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi toplandı
A- A A+

Meclis'ten verilen bilgiye göre bu sabah saat 10.00'da DP-UG Milletvekili Menteş Gündüz başkanlığında toplanan İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi, her iki konuyu da görüşmeyi gelecek toplantısında da sürdürecek.

Askerlik (Değişiklik) Yasa Önerisi, UBP Gazimağusa Milletvekili Dursun Oğuz, DP-UG Güzelyurt Milletvekili Menteş Gündüz ve CTP-BG Lefkoşa Milletvekili Birikim Özgür'ün önerisi üzerine komite gündeminde bulunuyor.

İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi toplantısına, DP-UG Milletvekili Komite Başkanı Menteş Gündüz, UBP Milletvekili Komite Başkan Vekili Dursun Oğuz, CTP-BG Milletvekili Hüseyin Erçal, CTP-BG Milletvekili Erkut Şahali ve UBP Milletvekili Zorlu Töre katıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.