İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Küçüklerden Başkan Güngördü'ye anlamlı ziyaret...

Küçüklerden Başkan Güngördü'ye anlamlı ziyaret...

23 Nisan ve Şehit Ertuğrul İlkokulu öğretmen ve öğrencileri, çevreye duyarlılığın sadece çevre günlerinde değil, bizlere her zaman gerekli olduğu düşüncesinden, çevreye duyarlılık düşüncesini hatırlatmak ve artırmak amacı ile "Yaşanır Bir Çevre Her Zaman" konulu etkinlikte bir araya geldiler.

Yayın Tarihi: 27/01/15 15:54
okuma süresi: 2 dak.
Küçüklerden Başkan Güngördü'ye anlamlı ziyaret...
A- A A+

Girne Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Bölümünden verilen bilgide; Çocuklarımızın ve toplumumuzun çevre ile doğaya her zaman sahip çıkması, koruması gerçeğini vurgulayan ve bilinçlendiren etkinliğe Ankara'dan Hacettepe Üniversitesi Çocuk Halk Dansları Ekibi, Şehit Ertuğrul İlkokulu'nun misafiri olarak katıldı.

Bu bağlamda, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü'ye de ziyaret gerçekleştiren öğretmen ve öğrenciler, "Yaşanır Bir Çevre Her Zaman" etkinliği hakkında başkana bilgi verdiler.

Güngördü; önce okullarını temizleyip sonrada çevreyi temiz tutma adımını atarak örnek bir durum sergileyen öğrencileri tek tek kutlayarak onlara hediyeler de takdim etti.

Okul öğrencileri'de etkinliklerini, misafirleriyle birlikte 26 Ocak 2015 Pazartesi günü, öğleden sonra saat 15.00'de, Alagadi Sahili'nde temizlik yaparak yaşanır bir çevrenin bizlere her zaman gerekli olduğunu vurguladılar. Turizm Çevre ve Kültür Bakanlığı, Eğitim Bakanlığı, Girne Belediyesi ve Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı katkılarıyla gerçekleştirilen etkinlikte 23 Nisan İlkokulu ve Şehit Ertuğrul ilkokulu öğrencileri, misafir öğrencilerle birlikte ülkemizin turistik ve tarihi yerlerini gezme fırsatını da buldular.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.