İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası: "Yarın sokaktayız..."

Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası: “Yarın sokaktayız...”

Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası yarınki eylem ile ilgili açıklama yaptı. Açıklama şöyle:

Yayın Tarihi: 27/01/15 16:12
okuma süresi: 2 dak.
Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası: “Yarın sokaktayız...”
A- A A+

Toplumun, bu güne kadar yürütülmüş olan sosyo- ekonomik politikalarla yaşayamayacağını bir yerlere varamayacağını defalarca söyledik durduk.

Yapabildiğimiz kadar kendimize yeterli olma ,kendi kendimizi yönetme hedefi ile üreten,ürettiğini tüketen bir toplum yapısı yaratma dışında bir seçeneğimizin olmadığını herkes biliyor ya da hissediyor.

Hazırı tüketmenin ,anlamı yok olmaktan başka bir şey değildir .Bu güne kadar tecrübe ettiğimiz gibi...

Durum bu iken, apansızın Vakıf mal varlıklarının restorasyonunun tamamının bir protokol ile dışarıya ihale edildiği bilgisine ulaştık.

Bu bilgi ile ürperirken,çeşitli girişimler yaparak protokolün geri çekilmesini,ne olursa olsun kabul edemeyeceğimizi ortaya koyduk.

Şu ana kadar yapılan girişimlere rağmen sonuç alınmış değil.Dolayısı ile eylem şu saatten sonra kaçınılmaz olmuştur.

Geçen hafta yayınlamış olduğumuz bildiride ortaya koymuş olduğumuz gibi, işini yapamayan,mesleğini yürütemeyen, toplumların geleceği olamaz.

Yapılmış olan ve üzerinde diretilen protokol dört duvarın, boyasını,sıvasını, tesisatını, ısıtmasını dahi dışarıya ihale ederek hem bizi iş bilmez duruma düşürdü hem de öğrenme kapasitemizi darbelemiş oldu.Ayrıca yasaların,odaların,birliklerin hiçe sayılmış olması olduğu kadarıyla kurumsal yapımıza bir müdahale olarak değerlendirilmelidir.

Yarın saat 9:30'dan itibaren K.T.E.Z.O. önünde üretim araçları ile birlikte konvoyumuzu oluşturuyoruz. Hareket saati 10:30 olacaktır.

Tüm duyarlı toplumsal kesimlerle birlikte varlığımızı,taleplerimizi ortaya koyacağımızdan kimsenin kuşkusu olmamalıdır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.