İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Kaner, yarınki gazetemizin manşetini belirledi

Kaner, yarınki gazetemizin manşetini belirledi

Kıbrıs Postası başlattığı yeni bir uygulama ile her Salı günü kendi alanında başarılı bir kişiye Genel Yayın Yönetmenliği koltuğunu bir günlüğüne devredip, onun yönetiminde gazeteyi yayına hazırlamaya devam ediyor. Yarınki manşetimizi Kaner Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Güliz Kaner belirledi.

Yayın Tarihi: 27/01/15 16:53
okuma süresi: 1 dak.
Kaner, yarınki gazetemizin manşetini belirledi
A- A A+

Kıbrıs Postası'nın bu haftaki Konuk Genel Yayın Yönetmeni, Kaner Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Güliz Kaner, Kıbrıs Postası muhabirleriyle manşet toplantısı yaptı.

Kıbrıs Postası'nın bugunkü Konuk Genel Yayın Yönetmeni, Güliz Kaner, sabah toplantısında hazırlanmasını istediği haberleri şu sıralarda kontrol ederek, manşet sayfamızın ne olacağını belirledi.

Kaner, manşet toplantısının ardından bir de 'Editör'den yazısı yazacak.

Kaner Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Güliz Kaner'in imzası ile yayımlanacak olan Kıbrıs Postası Gazetesi, yarın tüm bayilerde...

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.