İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Yedikonuk İlkokulu öğrencileri Kıbrıs Postası'nda

Yedikonuk İlkokulu öğrencileri Kıbrıs Postası'nda

Yedikonuk İlkokulu ikinci, üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencileri Kıbrıs Postası'nı ziyaret etti. Haberlerin oluşumundan gazetenin basımına kadar olan süreçle ilgili bilgi alan öğrenciler, gezilerinin ardından Domino's Pizza'nın öğle yemeği sürprizi ile karşılaştılar.

Yayın Tarihi: 28/01/15 11:00
okuma süresi: 1 dak.
Yedikonuk İlkokulu öğrencileri Kıbrıs Postası'nda
A- A A+
Kıbrıs Postası

Yedikonuk İlkokulu ikinci, üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencileri, öğretmenleri Özlem Esentan, Melek Kavaz, Gülçün Boyacıoğlu ve Şerif Volkan denetiminde gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdi.

Sabah saatlerinde gazetemize gelen öğrencilerin Genel Yayın Yönetmenimiz Rasıh Reşat ve Haber Müdürümüz Canan Onurer'e yönelttikleri ilgili sorular dikkat çekti. Meraklı gezilerinin ardından ise, Domino's Pizza'nın öğle yemeği sürprizi çocukları sevindirdi.

Öğrencilerin Kıbrıs Postası ziyareti, Domino's Pizza'nın ikram ettiği pizzalarla yapılan öğle yemeğinin ardından sona erdi. Öğrencilerin Kıbrıs Postası Merkez Binası'nda geçirdiği eğlenceli dakikalarla ilgili ayrıntılar yarın Kuzey Kıbrıs Postası Gazetesi'nde…

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.