İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Hava Pazar gününe kadar yağışlı

Hava Pazar gününe kadar yağışlı

Meteoroloji Dairesi'nin yarından başlayıp 4 Şubat'a kadarki dönemi kapsayan hava tahmin raporuna göre hava Pazar gününe kadar yağışlı olacak.

Yayın Tarihi: 28/01/15 14:49
okuma süresi: 1 dak.
Hava Pazar gününe kadar yağışlı
A- A A+

Rapora göre ilgili dönemde bölge genellikle alçak basınç sistemi ile periyodun ilk yarısında soğuk ve nemli, ikinci yarısında ise ılık hava kütlesinin etkisi altında kalacak.

Hava yarın parçalı bulutlu öğle saatlerinden itibaren yer yer sağanak yağmurlu; Cuma günü parçalı çok bulutlu yer yer sağanak veya gök gürültülü sağanak yağmurlu; Cumartesi günü ise parçalı bulutlu yer yer sağanak yağmurlu zamanla az bulutlu olacak.

Pazar günü hava açık ve az bulutlu sonraki günlerde ise genellikle parçalı bulutlu olacak.

En yüksek hava sıcaklığı iç kesimler ve sahillerde periyodun ilk yarısında 15 - 18 derece, ikinci yarısında ise 19 - 22 derece dolayında seyredecek.

Rüzgar genellikle Güney ve Batı yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli; Cumartesi günü kuvvetli ve zaman zaman fırtınamsı rüzgar şeklinde esecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.