İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Atasoy, Tunus'tan KKTC'ye destek istedi

Atasoy, Tunus’tan KKTC’ye destek istedi

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Tunus'un Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni her alanda desteklemesini beklediklerini söyledi.

Yayın Tarihi: 28/01/15 16:33
okuma süresi: 2 dak.
Atasoy, Tunus’tan KKTC’ye destek istedi
A- A A+

Konfederasyondan yapılan açıklamaya göre, Tunus'un Ankara Büyükelçisi Mohamed Salah Tekaya, Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy'u ziyaret etti.

Atasoy ziyarette yaptığı konuşmada, Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu olarak Tunus'un ekonomisinin güçlenmesi ve Tunus halkının refahı için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını söyledi. Nezaket Emine Atasoy, "Türk halkı, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve atalarımız, Osmanlı İmparatorluğu'ndan bu yana her zaman Tunus Cumhuriyeti ve Tunus halkının yanında olmuştur ve bundan sonra da olmaya devam edecektir" dedi.

KIBRIS...

Atasoy görüşmede Kıbrıs ve Filistin konularına da değinerek, Tunus'un Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Filistin Devleti'ni her alanda desteklemesini beklediklerini ifade etti. Atasoy, "Bizler Müslüman devletler olarak birbirimizi desteklemeliyiz" dedi.

Tunus'un Ankara Büyükelçisi Mohamed Salah Tekaya da ziyarette yaptığı konuşmada, Türk işkadınları, işadamları, yatırımcıları ve sanayicilerinin Tunus Cumhuriyeti'ne yatırım yapmalarını istedi. Tekaya, Atasoy başkanlığında işkadınları, işadamları, yatırımcılar ve sanayicilerden oluşacak bir heyeti Tunus Cumhuriyeti'nde görmekten mutlu olacaklarını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.