İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Onurer, Bağımsızlık Yolu'nu ziyaret etti

Onurer, Bağımsızlık Yolu'nu ziyaret etti

Kıbrıs Sosyalist Partisi Cumhurbaşkanı adayı Mustafa Onurer ve KSP'den bir heyet, Bağımsızlık Yolu'nu ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 29/01/15 10:07
okuma süresi: 2 dak.
Onurer, Bağımsızlık Yolu'nu ziyaret etti
A- A A+

Onurer görüşmede, Bağımsızlık Yolu'nu da anti-emperyalist mücadeleye davet etti. Mücadelenin makam uğruna olmadığını, ülkenin bağımsızlığını ve halkın egemenliğini elde etmek için olduğunu ifade eden Onurer, bu mücadelede demokratik ilkeleri eylem kılavuzu olarak aldıklarını ve egemen bir halk olarak, "bağımsız ülkemizi doğrudan demokrasi ile yönetmek için bu yola koyulduk" dedi.

Onurer, bu seçimde iki aday olduğunu, "biri ki bu 5 kişiden oluşur ama bir ve aynıdırlar, çünkü beşi de mevcut işgal rejimini ve yarattığı statükoyu savunuyor, diğeri ise bu statükoyu teşhir edip yıkılması mücadelesini veriyor" diyerek, ikinci adayın sadece kendisi olmadığını da belirtti ve ikinci adayın bu mücadeleyi şu veya bu alanda vermeye çalışan herkes olduğunu kaydetti.

Bağımsızlık Yolu sözcüsü Ali Şahin ise halkın egemenliğini ve ülkenin bağımsızlığını savunan bir adayın varlığının sadece KSP'yi değil, ülkedeki tüm devrimci oluşumların mücadelesini ifade ettiğinin bilincinde olduklarını ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.