İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ öğrencilerinden, Ağırdağ Dağyolu İlkokulu Kütüphanesi'ne kitap bağışı

YDÜ öğrencilerinden, Ağırdağ Dağyolu İlkokulu Kütüphanesi’ne kitap bağışı

Yakın Doğu Üniversitesi iletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerinin, ilkokul öğrencilerine kitap okuma sevgisi kazandırmak amacıyla başlattığı " Her Kitap Bir Çocuğu, Bir Çocuk Dünyayı Kurtarır " projesi bu yıl Ağırdağ Dağyolu İlkokulu için hayata geçirildi.

Yayın Tarihi: 29/01/15 10:15
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ öğrencilerinden, Ağırdağ Dağyolu İlkokulu Kütüphanesi’ne kitap bağışı
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü'ne açıklamalarda bulunan YDÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Görevlisi Ufuk Altunç, ilkokulların kütüphanelerini zenginleştirerek öğrencilere kitap okuma sevgisini ve alışkanlığını kazandırmak için yürütülen sosyal sorumluluk projelerinin üçüncüsü gerçekleşti. Arabahmet İlkokulu'nda başlatılan kitap bağışları, geçen yıl Atatürk İlkokulu öğrencileri için, bu yıl ise Ağırdağ Dağyolu İlkokulu öğrencileri için hayata geçirilerek, İlkokul öğrencileri güncel kitaplarla yenilenmiş kütüphanelere kavuştu dedi.

Altunç, kitapların ilkokul kütüphanelerine kazandırılarak eksiklerin tamamlanmaya çalışıldığını, ihtiyaçlı diğer okullar için bu tip çalışmaların devamının geleceğini kaydetti.

Ağırdağ Dağyolu İlkokulu Müdürü İlksen Kutlar ise, yapılan sosyal sorumluluk projesi için memnuniyetini belirterek, kitaplarla buluşan öğrencilerin mutlu olduklarını ve yeni sosyal sorumluluk projelerinde birlikte olmak istediğini ifade etti.

YDÜ Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen sosyal sorumluluk projesinde, Ağırdağ Dağyolu İlkokulu'na 1 Adet Kitaplık ile birlikte 200'e yakın kitap bağışı ve gereken kırtasiye malzemeleri yardımı yapıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.