İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Alaniçi ve Taşknet'te "Kanser Bilinçlendirme ve Farkındalık"

Alaniçi ve Taşknet'te "Kanser Bilinçlendirme ve Farkındalık"

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki Teknik Öğretim Dairesi Müdürlüğü ve Kanser Hastalarına Yardım Derneği işbirliğiyle organize edilen "Kanser Bilinçlendirme ve Farkındalık" seminer programları kapsamında Alaniçi ve Taşkent Köy Kadın Kursların katılan bayanlara seminer verildi.

Yayın Tarihi: 29/01/15 11:34
okuma süresi: 1 dak.
Alaniçi ve Taşknet'te "Kanser Bilinçlendirme ve Farkındalık"
A- A A+

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki Teknik Öğretim Dairesi Müdürlüğü ve Kanser Hastalarına Yardım Derneği işbirliğiyle organize edilen "Kanser Bilinçlendirme ve Farkındalık" seminer programları kapsamında Alaniçi ve Taşkent Köy Kadın Kursuna katılan bayanlara seminer verildi.

Kanser Hastalarına Yardım Derneği Bilimsel Danışmanı Temel Onkoloji Uzmanı Mine Çağlar tarafından verilen seminerde bayanlar arasında en sık görülen kanser türleri konularında bilgi verildi. Seminerde ayrıca önlenebilir kanser türlerinden nasıl korunulabileceği ve sağlıklı yaşamsal alışkanlıklarla ilgili bilgi ve öneriler de aktarıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.