İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Berova ve Dinçyürek'ten Esentepe'deki okullara ziyaret

Berova ve Dinçyürek'ten Esentepe'deki okullara ziyaret

Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova ve Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hakan Dinçyürek, Esentepe İlkokulu ve Esentepe Ortaokulu'nu ziyaret ederek, okulların sorunları ve eksiklikleri hakkında yetkililerden bilgi aldılar.

Yayın Tarihi: 29/01/15 18:20
okuma süresi: 2 dak.
Berova ve Dinçyürek'ten Esentepe'deki okullara ziyaret
A- A A+

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Bakan Özdemir Berova, okul ziyaretlerinde yaptığı konuşmasında, Esentepe İlkokulu ve Ortaokulu'nun gerek altyapı gerekse de donanım açısından eksikleri ve ihtiyaçları hakkında yetkililerden bilgi almak, yerinde incelemek, öğretmenlerin eksiklikler ve ihtiyaçlar hakkındaki görüş ve düşüncelerini dinlemek amacı ile Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hakan Dinçyürek ile birlikte ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bakan Berova, öğrencilerin daha kaliteli bir eğitim almalarının en öncelikli koşulunun, huzurlu ve mutlu bir öğretmen kadrosuna sahip olmak, bunun da ancak altyapısı eksiksiz bir çalışma ortamının yaratılması ile mümkün olduğunun altını çizerek, böylesi bir ortamın yaratılabilmesi için canla başla çalıştıklarını sözlerine ekledi.

DİNÇYÜREK

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hakan Dinçyürek de ziyarette yaptığı konuşmasında, ülkede yaşanan çevresel sorunların ancak küçük yaşlarda aile içerisinde ve aynı zamanda eğitimle davranış biçimlerini değiştirmek suretiyle üstesinden gelinebileceğini belirterek, KKTC genelindeki birçok ilkokulda çevre konularında eğitim verdiklerini belirtti.

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hakan Dinçyürek, bu kapsamda bakanlık olarak, çevresel konularda daha fazla nasıl katkı sağlamaları gerektiği konusunda okul yöneticilerinin ve okul öğretmenlerinin görüşlerini almak için, Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova ile okul ziyaretleri gerçekleştirdiklerini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.