İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Hedef, 5'inci basamak

Hedef, 5’inci basamak

Cengiz Hasman, Halil Tozakı ve Çağakan Kuyucuoğulları Dörtgazi, Pepsi, Direm ve Mesan'ın yer aldıkları 5'inci basamağa yükselme mücadelesi verecekler.

Yayın Tarihi: 30/01/15 08:11
okuma süresi: 2 dak.
Hedef, 5’inci basamak
A- A A+

Lefkoşa Satranç Derneği'nin (LSD) düzenlediği 2'nci Piramit Satranç Turnuvası'nın beşinci tur karşılaşmaları bu akşam oynanacak.

İlk üçü turu kayıpsız geçen 3 sporcu Cengiz Hasman, Halil Tozakı ve Çağakan Kuyucuoğulları, Telka basamağına giden yolun dördüncü turunda Dörtgazi, Pepsi, Direm ve Mesan'ın yer aldıkları 5'inci basamağa yükselme mücadelesi verecekler.

Akfen Ltd., Decomar, Arkadaş Pastanesi, Ciddi Mutfak, Tekno Desin Construction Ltd. ve Anadolu Sigortanın yer aldığı 3'üncü basamaktaki 11 sporcu ise, Prestij Mutfak, Darem Trading Ltd., Bozer Trading, Metgin ve Pınar'ın yer aldığı dördüncü basamağa yükselme amacıyla bir birlerine üstünlük sağlamaya çalışacaklar.

Tüm geliri, LSD'li sporcuların dış temas olanağı sağlamak amacıyla kullanılacak olan turnuvanın hakemliğini Hasan Akgün yapıyor.

2'nci Piramit Satranç Turnuvası'nın dördüncü tur karşılaşmalarının programı:

Cengiz Hasman - Halil Tozakı

Çağakan Kuyucuoğulları - Tolga Serinkan

Ayberk Bilir – Özgür Şeb

Mesut Şeb - Necat Yazman

Ceman Tosunoğlu – Arda Çayönlü

Tolga Öztürk - Ergün Sonel

Şevket Şumrut - Mehmet Yazman

Erol Feramezoğlu - Gül Şeb

Bahar Sonel - Yunus Erhan

Yücel Ünsaç - Evren Maner

Mahmut Kolcu - Doğa Akkuzu

Ayşe Çiftgül - Adil Bey

Serge Bingöl - Ahmet Dağhan Önkol

Aliriza Atıf Görgün turu boş geçecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.