İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Denktaş, Doğa Koleji'ni kabul etti

Denktaş, Doğa Koleji'ni kabul etti

Başbakan Yardımcısı Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, Doğu Akdeniz Doğa Koleji Koordinatörü Altay Ece başkanlığında kolej öğretmen ve öğrencilerinden oluşan heyeti kabul ederek bir süre görüştü.

Yayın Tarihi: 30/01/15 14:08
okuma süresi: 2 dak.
Denktaş, Doğa Koleji'ni kabul etti
A- A A+

Ziyaret bugün saat 12.00'de bakanlıkta gerçekleşti.

ECE

Doğu Akdeniz Doğa Koleji Koordinatörü Altay Ece, Denktaş soyadının kendileri için büyük önem taşıdığını ifade ederek, bu nedenle Başbakan Yardımcısı Denktaş'ı 17 Mart'ta Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı'nda gerçekleştirecekleri 1. t-MBA Kariyer Zirvesi'ne davet etmek amacıyla organizasyonu gerçekleştirecek olan öğrenci meclisi ile birlikte ziyaret ettiklerini söyledi.

MENEVİŞ

t-MBA Koordinatörü İsmet Meneviş'de konuşmasında yönetici öğrenci uygulamaları, seminerler, mesleki gözlem çalışmaları ve MBA dersleriyle geleceğin liderlerini yetiştirme heyecanı içinde olduklarını ifade ederek; "bu algı çerçevesinde yaratmak istediğimiz şey, kariyer sahiplerinin tecrübelerini paylaşarak, çocuklarımıza örnek olmak ve yol göstermek" dedi.

GAZİOĞLU

Doğa Koleji Meclis Başkanı Ayhan Gazioğlu'da organizasyonu gerçekleştiren öğrenciler olarak Kariyer Zirve'nde Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş'ı görmekten son derece mutlu olacaklarını ifade ederek; "katılımınız bizim güvenimizi artıracak ve bundan sonraki çalışmalarımızı da teşvik" edecek diyerek, davetiyeyi, Bakan Denktaş'a takdim etti.

DENKTAŞ

Gençlere olan güvenini her fırsatta dile getiren Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, öncelikle öğrencileri girişimden ötürü kutlayarak; "geleceğimiz gençlerimize emanet. Ülkemizin yönetiminde ben eminim ki, gelenek nesil bunu bizden çok daha iyi başaracak. Bu nedenle girişimci olmaktan asla vazgeçmeyin" dedi.

Ziyaret sonunda toplu fotoğraf çekildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.