İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kazalar trafiği felç etti

Kazalar trafiği felç etti

Başkent Lefkoşa'da dün yaşanan trafik kazaları vatandaşlara zor anlar yaşattı. Dün birçok kazanın gerçekleştiği Başkent Lefkoşa'da trafik felç oldu.

Yayın Tarihi: 31/01/15 10:08
okuma süresi: 2 dak.
Kazalar trafiği felç etti
A- A A+

Kıbrıs Postası - Eniz ORAKCIOĞLU

Türkiye'den gelecek olan su nedeni ile yollarda yapılan çalışmalar trafiği aksatırken, meydana gelen trafik kazaları da yolları iyice felç ediyor, vatandaşı da çileden çıkarıyor. Özellikle dün Dr. Fazıl Küçük Bulvarı yolunda meydana gelen biri zincirleme iki trafik kazası, araçların yollarda uzun kuyruklar oluşturmasına neden oldu.

Zincirleme kaza

Meydana gelen trafik kazalarının ilkinde tam 4 araç birbirine girdi. KV 674 plakalı araç sürücüsünün yavaşlayıp yolda durması, arkasından gelen 3 aracın kendisine çarpmasına neden oldu. Yara almadan atlatılan kazada 4 araçta büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Aynı yolda 2'nci kaza
Zincirleme kazanın meydana geldiği yolda 20 metre ilerde aynı saatlerde bir kaza daha meydana geldi. Meydana gelen 2'nci kazada da şans eseri yaralanma olmazken, araçların özellikle bir tanesinde ciddi hasar meydana geldi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.