İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter YDÜ Hayvan Hastanesi'ni ziyaret etti

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter YDÜ Hayvan Hastanesi’ni ziyaret etti

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Yakın Doğu Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'ni ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 05/02/15 12:46
okuma süresi: 2 dak.
Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter YDÜ Hayvan Hastanesi’ni ziyaret etti
A- A A+

YDÜ Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Savaşan ile Veteriner Fakültesi Doğum ve Jinekoloji Anabilim Dalı Yrd. Doç. Dr. Osman Ergene'nin eşliğinde Hayvan Hastenesi'ni gezerek incelemelerde bulunan Belediye Başkanı İsmail Arter, YDÜ'nün yaptığı yatırımın ülkenin gelişmişliğini gösteren bir yapı olduğunu, böylesi bir kurumsal yapının hem eğitimde kullanılması hem de hayvan severlerin hizmetinde olması gereken kurum olduğunu kaydetti. Belediye Başkanı İsmail Arter, halkın faydasına olacak şekilde hastane çalışmaları ile halkın koordine edilerek işbirliği yapması gerektiğini, belediye olarak bu önemli yatırımdan ülkeye fayda sağlanması için çalışma yapacaklarını söyledi.

YDÜ Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Savaşan da yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı ismail Arter'in YDÜ'yü ziyaret etmesinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek, gelişen yapısıyla üniversitenin Hayvan Hastanesi'ni de bünyesine kattığını, insan sağlığı ile ilgili yaptıkları yatrımların yanında tüm hayvanlara da değer verdiklerini gösteren tesisin sadece köpek, kedi ve kuşlara değil, tüm hayvanlara ve hayvancılıkla uğraşanlara açık olduğunu belirtti. Yrd. Doç. Dr. Osman Ergene de, Belediye Başkanı İsmail Arter'e tesisi gezdirecek tanıtıcı bir konuşma yaptı. Ergene, belelediye ile YDÜ'nün işbirliğinde çalışmalar yapmayı istediklerini söylyerek, başkanın ziyaretinden onur duyduğu söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.