İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Bugünkü konuk Genel Yayın Yönetmenimiz Mehmet Eziç

Bugünkü konuk Genel Yayın Yönetmenimiz Mehmet Eziç

Kıbrıs Postası başlattığı yeni bir uygulama ile her Salı günü kendi alanında başarılı bir kişiye Genel Yayın Yönetmenliği koltuğunu bir günlüğüne devredip, onun yönetiminde gazeteyi yayına hazırlamaya devam ediyor. Bugünkü konuk Genel Yayın Yönetmeni ise Eziç Restorantlar zinciri sahibi ve 2013 yılı 3'ncü sıradan vergi rekortmeni Mehmet Eziç olacak.

Yayın Tarihi: 24/02/15 07:50
okuma süresi: 1 dak.
Bugünkü konuk Genel Yayın Yönetmenimiz Mehmet Eziç
A- A A+

Kıbrıs Postası'nın gerçekleştireceği haber toplantısına katılacak olan Eziç Restorantlar zinciri Mehmet Eziç, haber toplantısı sonrasında gazetemiz haber merkezi ile birlikte çalışıp, gazetemizin 464'üncü sayısına imzasını koyacak.

Siyasetçi, iş insanı, sivil toplum örgütü temsilcisi, sanatçı gibi toplumda kendi alanlarında başarılı kimseler Kıbrıs Postası Gazetesi'ne davet edilecek; haber merkezini yönetecek, haber toplantılarına başkanlık edecek, ve başyazı yazacaklar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.