İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Erk: "Benli'nin bu çıkışı olmasa daha iyi olurdu"

Erk: "Benli'nin bu çıkışı olmasa daha iyi olurdu"

CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk, Belediyeler Birliği ve Gönyeli Belediyesi Başkanı Ahmet Benli'nin CTP ile ilişkilerini askıya alması konusunda değerlendirmelerde bulundu. Benli'nin CTP ile ilişkisini eskisi gibi sıcak tutacağına inancını dile getiren Erk, "Parmağımın arkasına saklanacak değilim; Benli bu konuda haklıdır" dedi.

Yayın Tarihi: 26/02/15 16:33
okuma süresi: 2 dak.
Erk: "Benli'nin bu çıkışı olmasa daha iyi olurdu"
A- A A+
Kıbrıs Postası – Filiz Seyis

Genç TV'de Aysu Basri Akter'in hazırlayıp sunduğu "Günün Getirdikleri" programına katılan CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk Ahmet Benli'nin CTP ile ilişkilerini askıya alma kararını değerlendirdi. Erk, "Parmağımın arkasına saklanacak değilim; Benli bu konuda haklıdır" dedi.

"Girişim yapacağız, sonuç alacağımıza eminim"

Yaşanan sıkıntının kırsal kesim belediyeleri için istenen kaynağın yaratılamamasından kaynaklandığını belirten Erk, CTP Yönetimi olarak sorunun aşılması için gereken girişimleri yapacaklarını söyledi.

"Sonuç alacağımızdan eminim" diyen Erk, bir takım Pratik ve lojistik sıkıntılar olduğunu kaydetti.

"CTP ile ilişkilerini eskisi gibi sıcak tutacaktır"

Ahmet Benli'nin CTP ile ilişkilerini eskisi gibi sıcak tutacağını ifade eden Erk, istifasının ise kendisi için büyük sürpriz olacağını anlattı.

Benli'nin parti ile ilişkilerini askıya almasının Cumhurbaşkanlığı seçimini etkilemeyeceğini söyleyen Erk, "Benli'nin bu çıkışı dikkat çekici bir çıkıştır 'olmasa daha iyi olurdu' diyeceğimiz bir çıkıştır. Ama seçimleri etkileyecek bir durum değil. Parti kadroları ve tabanı ile Sibel Siber'in yanındadır" ifadelerini kullandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.