İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Yorgancıoğlu, Kuzey Irak Eğitim Bakanı ile eğitimde işbirliğini ele aldı

Yorgancıoğlu, Kuzey Irak Eğitim Bakanı ile eğitimde işbirliğini ele aldı

Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi Yüksek Eğitim Bakanı Pishtiwan Sadıq, KKTC ile özellikle eğitim alanında işbirliği yapmak istediklerini bildirdi.

Yayın Tarihi: 27/02/15 13:33
okuma süresi: 2 dak.
Yorgancıoğlu, Kuzey Irak Eğitim Bakanı ile eğitimde işbirliğini ele aldı
A- A A+

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, da işbirliğinin diğer alanlarda da gelişmesini arzu ettiklerini ifade etti.

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu Milli Eğitim Bakanlığı ile Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin davetlisi olarak ülkede temaslarda bulunan Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi Yüksek Eğtim Bakanı Pishtiwan Sadiq ve beraberindeki heyeti kabul ederek görüştü. Görüşmede Başbakanlık yetkillerinin yanı sıra DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam da hazır bulundu.

Sadiq kabulde yaptığı konuşmada KKTC'yi çok beğendiğini belirterek, gösterilen miafirperverlik için yetkili makamlara teşekkür etti.

Sadiq, amaçlarının özellikle eğitim alanında işbirliği yapmak olduğunu söyledi.

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu da, eğitim alanındaki işbirliğinin; deneyimlerin karşılıklı aktarılması bakımından önemli olduğunu kaydederek, bu işbirliğinin diğer alanlarlarda da yürütülmesini arzu ettiğini söyledi.

Başbakan Yorgancıoğlu kabulde konuk bakana Lefkara işi hediye etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.