İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Akim: "Kovmadım, kurumu 2. kez kurtarıyorum"

Akim: "Kovmadım, kurumu 2. kez kurtarıyorum"

"Hesabını ben vereceksem sorumluluğu ben taşırım kimse işime karışmasın" diye konuşan KIB-TEK YKB İsmet Akim, Sayıştay denetçilerini kovmadığını belirterek Elektrik Kurumunu ikinci kez kurtardığını iddia etti.

Yayın Tarihi: 27/02/15 14:04
okuma süresi: 1 dak.
Akim: "Kovmadım, kurumu 2. kez kurtarıyorum"
A- A A+

Kıbrıs Postası - Vatan MEHMET

İsmet Akim, Kıbrıs TV'de Aslı Elder'in hazırlayıp sunduğu Ülke Gündemi programında Sayıştay denetçilerini kovmadığını belirterek Elektrik Kurumunu ikinci kez kurtardığını iddia etti.

Akim; "Sayıştay KIB-TEK'i mali açıdan denetleyebilir… Ben Sayıştay'ı kovmadım mali denetim yapmadıkları için ben denetçileri gönderdim. Sayıştay Tatar'ın değnekçiliği yapıyor. Ben, Elektrik Kurumu'nu ikinci kez kurtarıyorum. İş kanuna gelince herkesin zoruna gitti" ifadelerini kullandı.

Akim, "ben şapkamı alır giderim, gelirler yönetirler isterlerse… Yasa dışı hiçbir şey yok. Millet kanunsuzluğu kanun zannediyor. Hesabını ben vereceksem sorumluluğu ben taşırım kimse işime karışmasın. Elektrik Kurumu hayır kurumu değildir. Ben, kızımın elektriğini kesmiş adamım" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.