İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Gazeteci Yazar Arslan Mengüç'ten iyi haber

Gazeteci Yazar Arslan Mengüç'ten iyi haber

Gazeteci Yazar Arslan Mengüç'ün Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Nöroloji servisinde tedavisi sürüyor.

Yayın Tarihi: 27/02/15 16:28
okuma süresi: 2 dak.
Gazeteci Yazar Arslan Mengüç'ten iyi haber
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre,Gazeteci Yazar Arslan Mengüç'ün, 3 Şubat 2015 tarihinden itibaren Nöroloji Yoğun Bakım Ünitesi ardından normal serviste tedavisi sürmektedir.

Yakın Doğu Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Nöroloji Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Amber Eker yaptığı açıklamada, ilk geldğinde beyninin sol tarafında damarlarda tıkanıklık nedeni ile geniş bir felç alanı ve bir kanaması vardı. Bilindiği üzere gelişinden itibaren çok ciddi dahili sorunlar ile de mücadele etmekteydi.

Ayaktan Takibi Yapılmak Üzere Taburcu Olması Planlanmakta

Yrd. Doç. Dr. Amber Eker, hastamız Nöroloji servisinde takibi sürmekle birlikte bilinci açık olan hastamız, basit komutları anlayabilmekte, nadiren tek kelimelik cevap verebilmektedir. Sağ tarafı geçirdiği felçten ötürü güçsüzdür. Güçsüzlüğüne yönelik fizik tedavi almaya devam etmektedir. Ağızdan yemek yiyebilen hasta günde iki kez de yatak dışı oturtulmaktadır. Yakın zamanda ayaktan takibi yapılmak üzere taburculuğu planlanmaktadır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.