İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Eroğlu'nun şöleninde bir ilk: "Watchout Görüntü Sistemi"

Eroğlu'nun şöleninde bir ilk: "Watchout Görüntü Sistemi"

KKTC'de ilk kez siyasi bir şölende kullanılan 'watchout görüntü sistemi' Cumhurbaşkanı ve Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Derviş Eroğlu'nun seçim kampanyası açılış etkinliğini görsel şölene çevirdi.

Yayın Tarihi: 28/02/15 19:00
okuma süresi: 1 dak.
Eroğlu'nun şöleninde bir ilk: "Watchout Görüntü Sistemi"
A- A A+

Kıbrıs Postası

Major Music'in kurduğu 'watchout görüntü sistemi' KKTC'de ilk kez siyasi bir şölende kullanılırken, Türkiye'de ise sadece Ak Parti'nin etkinliklerinde kullanıldı.

Sistemle ilgili Kıbrıs Postası'na bilgi veren Major Music sahibi Öğün Erkal, watchout görüntü sisteminin geniş görüntü olanağı sağladığını belirtti.

Erkal şunları kaydetti:

"Bu etkinlikte iki tane watchout sistemi kullandık. Bu sistem birçok ekranın birleşmesi ile oluşan bir sistemdir. Kenarlarda dalgalanan bayraklar için ise özel bir görüntü programı kullanıldı.

Bu sistem AK Parti'nin kullandığı en yüksek teknolojinin aynısıdır."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.