İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Motorlar görücüye çıktı

Motorlar görücüye çıktı

EurasiaMoto Bike Expo Fuarı, 26 Şubat – 01 Mart 2015 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Yayın Tarihi: 01/03/15 10:44
okuma süresi: 2 dak.
Motorlar görücüye çıktı
A- A A+

Tuğçe ESKİMUHTAROĞLU - Kıbrıs Postası

Motorsiklet tutkunlarının merakla beklediği fuarda motorlar görücüye çıkarken çılgın showlar ve etkinlikler yapıldı.

EurasiaMoto Bike Expo Fuarı, 26 Şubat – 01 Mart 2015 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde ziyaretçilerine kapılarını açtı. Motosiklet ve Bisiklet Fuarı, EurasiaMoto Bike Expo Fuarı bu yıl yenilikler ve çılgın showlarlar doluydu. Dünya Fuar Yapım Ltd. Şti'nin her sene düzenlediği Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı bu senede meraklılarını şaşırtacak teknolojik araçlarla dolu. Yurt içinde düzenlemiş olduğu EurasiaMoto Bike Expo Fuarı ve Isıtma, Soğutma, İklimlendirme fuarlarından edinmiş olduğu bilgiyi ve tecrübeyi, sektördeki gelişmelere ve büyümelere paralel olarak uluslararası arenaya taşımaktadır.

FuarRusya, Ukrayna, Kazakistan, Türkmenistan ve Irak gibi ülkelerde ses getiren fuarlara imza atarak katma değerli organizasyonlar ortaya koymuş ve tecrübelerini bu ülkelerle paylaştı.Motosiklet, bisiklet klüplerinin ve derneklerinin de katkıda bulunduğu fuarda motosiklet ve bisikletlerin yanı sıra kasklar, sürücü giysileri, gözlükler, montlar, eldivenler, botlar, çizmeler, lastikler, modifiye ve performans kitleri, özel yağlar ve katkı maddeleri dahil, pek çok aksesuar ve ekipmanları sergilenecek. Katılımcıların yanı sıra özel gösterilerinde yapıldığı fuarda Motorsiklet gösterilerinde; RokBagoros, StellSilencerz Team, Throttlerz, Bisiklet showu ile de Thomas Öhler fuar boyunca özel gösteriler gerçekleştirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.