İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Siber:" Kadınları müzakere masasına taşıyacağız"

Siber:" Kadınları müzakere masasına taşıyacağız"

Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler (CTP-BG) Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sibel Siber, BM kararını referans göstererek kadınları müzakere masasına taşıyacaklarını söyledi.

Yayın Tarihi: 01/03/15 13:30
okuma süresi: 2 dak.
Siber:" Kadınları müzakere masasına taşıyacağız"
A- A A+

CTP'den verilen bilgiye göre, Kıbrıs'ta kalıcı bir çözüm ve barış için ilklere imza atacaklarını kaydeden Siber, "Bu kararlılık hepimizin kararlılığıdır" dedi. CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sibel Siber dün CTP Kadın Örgütü Mağusa İlçesi'nin düzenlediği dayanışma yemeğine katıldı. Akdoğan'da düzenlenen yemeğe Mağusa İlçe Başkanı Erkut Şahali, MYK üyeleri Bilen Sayılı Bozkırlı ve Şenay Ekingen, Kadın Örgütü Lefkoşa İlçe Başkanı Nazife Göçer, Genel Başkan ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu'nun eşi Ayşe Yorgancıoğlu, Gazimağusa milletvekili Ferdi Sabit Soyer'in eşi Dudu Soyer, Akdoğan Belediye Başkanı Ahmet Latif ve çok sayıda Kadın Örgütü üyesi katılım gösterdi. Salona sığmayan kalabalığa hitap eden CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sibel Siber yemeğin ardından Akdoğan esnafını ziyaret etti.

HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Kadın Örgütü Mağusa İlçesi'nin yemeğinde konuşan Dr. Sibel Siber bu seçimin bütün Kıbrıs Türk halkının seçimi olduğunu ifade etti ve "Başarıya hep birlikte ulaşacağız" dedi. Çözüm, barış ve yarınları iyileştirmek için ilklere imza atacaklarını belirten Siber, inanarak ve anlatarak ipi göğüsleyeceklerini vurguladı. Birleşmiş Milletler'in 1325 sayılı kararını örnek gösteren Siber, kararda müzakere masasında kadınların olması gerektiğine vurgu yapıldığını aktardı ve müzakere masasına kadınları taşıyacaklarını dile getirdi. Siber konuşmasını tamamlamasının ardından yemekten ayrıldı ve Akdoğan Belediye Başkanı Ahmet Latif ile birlikte Akdoğan esnafını ziyaret etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.