İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Siber, Mormenekşeli kadınlarla buluştu

Siber, Mormenekşeli kadınlarla buluştu

Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler (CTP-BG) Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sibel Siber, Mormenekşe Çağdaş Kadınlar Derneği'nin kuruluş yıldönümüne katıldı.

Yayın Tarihi: 02/03/15 15:33
okuma süresi: 2 dak.
Siber, Mormenekşeli kadınlarla buluştu
A- A A+

Salamis Otel'de dün düzenlenen etkinlikte kadınların yoğun ilgisiyle karşılaşan Siber, bu tip toplantılarda sevgi, dostluk ve kardeşliği paylaştıklarını ifade etti. Etkinlikte konuşma gerçekleştiren CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sibel Siber, Mormenekşe Çağdaş Kadınlar Derneği'nin çok güzel işlere imza atan bir sivil toplum örgütü olduğunu dile getirdi. Kadınlarla sohbetlerinde sivil toplumun karar mekanizmasına katılması için tüm gücüyle çalışacağına vurgu yapan Siber, cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanmaları halinde Kadın Çalışma Gurubu kurulacağını ve hükümetle de istişare edilerek birçok güzel projelere imza atacaklarını kaydetti. Kadınların karar mekanizmalarına katılmalarının önemine değinen Siber, el ele verdikten sonra başaramayacakları bir iş olmadığını dile getirdi. CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sibel Siber'in konuşmasını tamamlamasının ardından pasta kesimine geçildi.

YENİ DÖNEMDE KADINLARIN MİSYONU

Siber yaptığı sohbetlerde cumhurbaşkanlığı bünyesinde kurulacak olan Kadın Çalışma Grubu'nun misyonunu da aktardı. Kadınların toplumu ilgilendiren her konuya ilişkin söyleyecek sözü ve yapacağı katkı olduğunu belirten Siber, ne yazık ki bugüne kadar kadınlara hayatın her alanına etkin şekilde katkı yapmaları için fırsat verilmediğini vurgulayarak, "İşte bu çalışma grubu ilklere imza atacak ve kadınların daha görünür ve etkin olmasını sağlayacak" dedi. Siber, Kadın Çalışma Grubu'na bağlı kurulacak olan; Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinin Tüm Ana Programlara Dahil Edilmesi İnisiyatifi, Kadın Yetkilendirme İnisiyatifi ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Yaratıcı İnisiyatifi'nin kadın katılımcılığı ilkesini her alana yaymak için çalışacağını belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.