İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Bıçaklı: "Yeni Asgari Ücret ne zaman belirlenecek?"

Bıçaklı: "Yeni Asgari Ücret ne zaman belirlenecek?"

Türk Sen Genel Başkanı Arslan Bıçaklı yayımladığı basın açıklamasıyla Asgari Ücret'in ne zaman belirleneceğini sordu. Açıklamanın tam metni şöyle:

Yayın Tarihi: 03/03/15 11:08
okuma süresi: 1 dak.
Bıçaklı: "Yeni Asgari Ücret ne zaman belirlenecek?"
A- A A+

1977 yılından itibaren her yılın Ocak ayında belirlenen ve 1 Ocak tarihinde uygulamaya giren Asgari Ücret bu yıl Mart ayına girmemize rağmen bu konuda henüz atılan hiçbir adım yok. Tarihinde İlk kez İRSEN KÜÇÜK Başbakan görevindeyken bir kez belirlenmemişti ikinci kez de ÖZKAN Bey Başbakan iken yeni Asgari Ücret belirlenmedi.

Ülkemizde dövizin patlama yaptığı ve halkımızın buna paralel olarak alım gücünün ciddi şekilde düştüğü ve Asgari Ücretle çalışan insanların yaşamlarını insanca sürdüremeyecekleri bir sürece girildiği bu dönemde 1 Ocak dan itibaren geçerli olacak olan yeni Asgari Ücretin bir an önce belirlenmesini talep ediyoruz.

Arslan Bıçaklı
Genel Başkan

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.