İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

"Endokrinoloji Sempozyumu" düzenleniyor

"Endokrinoloji Sempozyumu" düzenleniyor

Kıbrıs Türk Tabipleri Odası, 14 Mart Tıp Bayramı ve Tıp Haftası etkinlikleri çerçevesinde "obezite", "diyabet", "tiroid hastalıkları" ve "çocuklarda boy kısalıkları" başlıklı sunumların yer alacağı "Endokrinoloji Sempozyumu" düzenliyor.

Yayın Tarihi: 04/03/15 12:37
okuma süresi: 1 dak.
"Endokrinoloji Sempozyumu" düzenleniyor
A- A A+

Oda Başkanı Dr. Cemal Mert, yaptığı yazılı açıklamada, sempozyumun 7 Mart Cumartesi günü saat 16.00'da Tabipler Birliği Konferans Salonu'nda yer alacağını bildirdi.

Kıbrıs Türk Tabipleri Odası tarafından düzenlenen sempozyumda Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şükrü Hatun (Tiroid Fonksiyonlarının Değerlendirilmesi), İstanbul Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Rüveyde Bundak (Boy Kısalıklarında Tanı ve Tedavi), Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Endokrinoloji Uzmanları, Uzm. Dr. Hasan Sav (Diyabetin Tanı ve Tedavisine Güncel Yaklaşım) ve Uzm. Dr. Umut Mousa Maraşuna (Obesiteye Güncel Yaklaşım) başlıklı sununlar yapacak.

Sempozyuma, hekimler yanında, diyetisyenler, fizyoterapistler, hemşireler ve diğer sağlık çalışanları da davet edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.