İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Çavuşoğlu, istihdamlarla ilgili yazılı soru sordu

Çavuşoğlu, istihdamlarla ilgili yazılı soru sordu

Meclis Genel Kurulu'nda daha sonra UBP İskele Milletvekili Nazım Çavuşoğlu, "Hükümet icraatları" ile ilgili konuşma yaptı. Çavuşoğlu, kadınların Kadınlar Günü'nü kutlayarak, bu günün bir gün olmaması gerektiğini ifade etti, ülkede kadınlara daha çok olanak sağlanması gerekliliği üzerinde durdu.

Yayın Tarihi: 05/03/15 14:41
okuma süresi: 1 dak.
Çavuşoğlu, istihdamlarla ilgili yazılı soru sordu
A- A A+

Çavuşoğlu, ülkede her aşamada eşitliğe önem verilmesi gerektiğini ifade ederek, hükümetin istihdam sayısının ne olduğunu sordu, bu konuda hükümete Meclis Başkanlığı aracılığıyla yazılı soru verdi.

MAHKEMELER (DEĞİŞİKLİK) YASA ÖNERİSİ

Mahkemeler (Değişiklik) Yasa Önerisi'ni de Meclis Başkanlığı'na sunan Çavuşoğlu, ağır ceza davalarının İskele ve Güzelyurt Mahkemelerinde de görüşülmesini içeren önerinin ivediliğini de isteyeceklerini söyledi.

Çavuşoğlu, ülkede ekonominin kötü olduğunu, dövizin yükseldiğini, hayat pahalılığının durdurulduğunu ifade ederek, hükümetin görevinin bütçeyi iyi yönetmek olduğunu, ancak halkın yaşam standartlarını da yükseltmesi gerektiğini kaydetti. Çavuşoğlu, ancak hayatın hayat pahalılığının durdurulması ile düzeltilemeyeceğini işaret etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.