İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Töre: "Kimse değerlerinden dolayı küçük görülemez"

Töre: "Kimse değerlerinden dolayı küçük görülemez"

UBP Lefkoşa Milletvekili Zorlu Töre de, "milli değerlerimiz olan vatan, devlet, millet, bayrak ve istiklal" konulu güncel konuşma yaptı. Töre, konuşması sırasında salonun boş olmasını eleştirerek, bu kürsüden tüm milletvekillerinin aynı yemini yaptığını, ancak "bayrak vatan" denince suçlama ve itham içinde kaldıklarını savundu.

Yayın Tarihi: 05/03/15 14:42
okuma süresi: 1 dak.
Töre: "Kimse değerlerinden dolayı küçük görülemez"
A- A A+

Töre, vatanı, bayrağı herkesin savunması gerektiğini ifade ederek, kimsenin bir diğerini değerlerinden dolayı küçük görmesini, suçlamasını kabul edilemeyeceğini kaydetti.

Beşparmaklardaki bayrağın eleştirilmesini ve barış önünde engel görülmesinin yanlış olduğunu, "masa üzerindeki bayrak ve izaz ikramların da konu edilmesinin haksızlık olduğunu" ifade eden Töre, bayrağa, devlete sahip çıkılması gerektiğini vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.