İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kredi kartı zanlılarının tutuklulukları 5 gün daha uzatıldı

Kredi kartı zanlılarının tutuklulukları 5 gün daha uzatıldı

Girne'de müşterilerin kredi kartı bilgilerini kopyalayarak banka hesaplarından sahtekarlıkla para çektiği iddia edilen zanlı Hasan Atik, Kutay Geçit ve Salih Özcan'ın tutukluluk süreleri 5 gün daha uzatıldı.

Yayın Tarihi: 06/03/15 07:30
okuma süresi: 2 dak.
Kredi kartı zanlılarının tutuklulukları 5 gün daha uzatıldı
A- A A+

Abbas ELMAS

Girne-Boğazköy'de Hasan Atik'e ait iş yerinden alışveriş yapan 25 kişiye ait kredi kartı belgilerini kopyalayarak yurt dışından banka hesaplarından para çektikleri iddia edilen zanlılar Hasan Atik, Kutay Geçit ve Salih Özcan, dün Girne'de yeniden yargı huzuruna çıkarılarak haklarında 6 gün daha ek tutukluluk emri alındı.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Fügen Ulutekin huzurunda görüşülen tutukluluk duruşmasında Başsavcılık adına Emine Taşkın, Mali Suçlarla Mücadele Amirliği'nde görevli polis memuru Mehmet Tunceli'yi tanık olarak dinletti.

Olayla ilgili bulguları aktaran Mehmet Tunceli, zanlı Hasan Atik, Kutay Geçit ve Salih Özcan'ın "Sahte evrak düzenleme" ve "Sahte belgeyi tedavüle sürme" suçundan methaldar olduğunu söyledi.

Zanlılar aleyhinde başlatılan soruşturmanın geniş çaplı devam ettiğine de dikkat çeken polis memuru Tunceli, 3 banka ile ilgili hesap dökümlerinde inceleme başlattıklarını ve bankalarla yapılan yazışmalardan halen cevap beklendiğini aktardı. Tunceli, para çekilen bankamatiklerin kamera kayıtlarının inceleneceğini ancak halen incelenmesi gereken birçok kamera görüntüsünün olduğunu belirterek, tüm zanlıların yürütülen polis soruşturmasının selameti açısından 5 gün daha poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Girne Kaza Mahkemesi Yargıcı Fügen Ulutekin, yürütülen polis soruşturmasının salimen tamamlanmasını sağlanması açısından zanlıların 5 gün daha poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.