İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Bakan Berova; "Kıbrıs Türk Eğitim Vakfı ile ilişkilerimiz devam edecektir"

Bakan Berova; “Kıbrıs Türk Eğitim Vakfı ile ilişkilerimiz devam edecektir”

Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova, Kıbrıs Türk Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Umure Örs ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Yayın Tarihi: 06/03/15 14:23
okuma süresi: 1 dak.
Bakan Berova; “Kıbrıs Türk Eğitim Vakfı ile ilişkilerimiz devam edecektir”
A- A A+

Kıbrıs Türk Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti eski Başkanı Mustafa Özgü ziyarette, görevini Umure Örs'e devrettiğini söyledi.

Mustafa Özgü, Kıbrıs Türk Eğitim Vakfı'nın yaklaşık 21 yılldır Kıbrıs Türk toplumuna Eğitim Bakanlığı ile işbirliği içerisinde eğitim ve kültür konusunda hizmet vermeye çalıştığını belirterek, Vakfın çalışmalarının devam edceğini kaydetti.

Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova da Mustafa Özgü'nün uzun yıllar eğitim vakfına hizmet ettiğini belirterek, Özgü'ye bundan sonraki çalışmlarında başarı dileğinde bulundu.

Kıbrıs Türk Eğitim Vakfı'nın eğitime birçok katkısının bulunduğunu belirten Berova, bundan sonraki süreç içerisinde de Vakıf ile ilişkilerin devam edeceğini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.