İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Sertoğlu: "Denktaş'ın her söylediğine cevap verecek değilim"

Sertoğlu: "Denktaş'ın her söylediğine cevap verecek değilim"

Serdar Denktaş'ın az önce düzenlediği basın toplantısının ardından Genç TV ekranlarına telefon ile bağlanan Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, Serdar Denktaş'ın her söylediğine cevap vermek zorunda olmadığını kaydetti.

Yayın Tarihi: 12/03/15 13:39
okuma süresi: 1 dak.
Sertoğlu: "Denktaş'ın her söylediğine cevap verecek değilim"
A- A A+
Kıbrıs Postası - Çağdaş ÖĞÜÇ

Kendilerinin bir süreci olduğunu da kaydeden Sertoğlu, bu süreci takip edeceklerini, 45 günlük süre dolduğunda adım atıp atmayacaklarını ise Genel Kurul'da görüşeceklerini belirtti. Kendi isteği ile bir iş yapmayacağını da belirten Sertoğlu, "Genel Kurul ne karar alırsa onu uygulayacağız. O emir uygulanacaktır" dedi.

Kıbrıs Türk Toplumunun kendilerine bir mesaj verdiğini de kaydeden Sertoğlu, "bugüne kadar doğru yaptığımızı, ne kadar desteklendiğimizin mesajlarını alıyoruz. Biz doğru yoldayız demek ki. Yolumuz aynı yol, aynı yolda ilerlemeye devam edeceğiz" diyerek sözlerine son verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.