İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Erk: "Yarış Siber ve Eroğlu arasında olacak..."

Erk: “Yarış Siber ve Eroğlu arasında olacak...”

CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk, Cumhurbaşkanlığı yarışının CTP adayı Siber Siber ve Derviş Eroğlu arasında olduğunu savundu.

Yayın Tarihi: 20/03/15 11:00
okuma süresi: 2 dak.
Erk: “Yarış Siber ve Eroğlu arasında olacak...”
A- A A+

CTP- BG Genel Sekreteri Kutlay Erk, Ada TV'de katıldığı bir televizyon programında Siber ve Eroğlu dışındaki diğer adayların iddialı olmasının anlaşılır olduğunu belirterek, "Arif Salih Kırdağ da iddialıdır, diğer adaylar da. Zaten iddialı olmasalar aday olmazlardı. Ama gerçek şu ki yarış Siber ve Eroğlu arasındadır" dedi.

Akıncı taraftarlarının saldırgan tavırlar içerisinde olması nedeniyle yaşanan gerginliğe değinen Erk, bazı Akıncı taraftarları saldırgan, aşağılayan, hor gören bir tavır içerisinde adayımıza hükümet üzerinden saldırıyorlar. Siber'in şahsı ile ilgili eleştiri yapamıyorlar" dedi.

Akıncı taraftarlarının kullandığı dilin seviyesinin oldukça düşük ve aşağılayıcı olduğunu ifade eden Erk, "Bundan en fazla rahatsız olması gereken de bu seviyesiz dili kullananların desteklediği adaydır" diyerek, taraftarlarının saldırgan tavırlar içerisinde olmasına ses çıkarmayan Akıncı'nın bundan en büyük zararı görecek olanın kendisi olacağını kaydetti.

İkinci turun gerilimli ve hassas bir konjonktür olacağını söyleyen Erk, ikinci turda Siber'in zaferle çıkacağını kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.