İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Dış Basın Birliği Üyeleri, Birlik Başkanı Gazeteci Yazar Arslan Mengüç'ü ziyaret etti

Dış Basın Birliği Üyeleri, Birlik Başkanı Gazeteci Yazar Arslan Mengüç’ü ziyaret etti

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nde edavisi sürmekte olan ve her geçen gün daha iyiye giden Dış Basın Birliği Başkanı, gazeteci, yazar Arslan Mengüç, üyeleri tarafından ziyaret edildi.

Yayın Tarihi: 27/03/15 09:01
okuma süresi: 1 dak.
Dış Basın Birliği Üyeleri, Birlik Başkanı Gazeteci Yazar Arslan Mengüç’ü ziyaret etti
A- A A+

Dış Basın Birliği Başkanı Arslan Mengüç , Selim Sayarı (NTV), Murat Demirci (AA), Mustafa Sağıroğlu (AA) Sefa Karahasan (Milliyet),Ömer Bilge (Hürriyet) gazeteci Züleyha Karaman , Hüseyin Turan (Avrupa) ve gazeteci Alihan Pehlivan'dan oluşan heyet tarafından ziyaret edildi.

YDÜ Hastanesi Baş Hekimliği'nden alınan bilgiye göre, 3 Şubat 2015 tarihinden itibaren Nöroloji Yoğun Bakım Ünitesi ardından normal serviste tedavisi süren gazeteci Arslan Mengüç'ün ,geldiği gün itibariyle çok yol katettiği,her geçen gün daha iyiye gittiği, fizik tedavisinin sürdüğü belirtilerek Cumartesi günü taburcu edileceği belirtildi..

Gazeteci Arslan Mengüç'ün ailesi ,Mengüç'ün tedavisinin devamı için cumartesi isveç'e götürüleceğini belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.