İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Güzellik uzmanları eğitim çalışması düzenledi

Güzellik uzmanları eğitim çalışması düzenledi

Güzellik Uzmanları Birliği, Türkiye'de ünlülerin makyaj tasarımcısı olan Rıfat Yüzüak'ı ülkemize getirterek, makyaj konusunda eğitim çalışması düzenledi.

Yayın Tarihi: 27/03/15 16:21
okuma süresi: 1 dak.
Güzellik uzmanları eğitim çalışması düzenledi
A- A A+

Ülkenin çeşitli bölgelerde hizmet veren güzellik uzmanlarının katılımıyla dün Girne Grand Paşa'da gerçekleştirilen makyaj eğitiminde son trendler, yeni teknikler ele alındı ve uygulama çalışması gerçekleştirildi. Ünlülerin ve daha çok Ebru Gündeş'in makyözü olarak bilinen Rıfat Yüzüak, yabancı modacılar yanında birçok ünlü Türk modacıyla da birlikte çalıştı. Yüzüak, Türkiye'de sahne şovlarının yanında, ünlülerin fotoğraf çekimlerinde de makyaj tasarımcısı olarak görev aldı.

Güzellik Uzmanları Birliği Başkanı Seral Sökmen, güzellik uzmanlarının konunun uzmanları tarafından eğitim alıp, kendilerini yenilemeleri, son trendler ve yeni teknikler hakkında bilgi sahibi olmaları amacıyla eğitim düzenlediklerini ve güzellik alanındaki bu eğitimleri birlik olarak düzenlemeye devam edeceklerini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.