İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

GKK: "Çağman istirahatini tamamlayıp birliğine katılacak"

GKK: "Çağman istirahatini tamamlayıp birliğine katılacak"

Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı, Ali Çağman hakkında açıklama yaptı. GKK Basın Subaylığı'ndan yapılan açıklamada "Çağman şu anda asker bir şahıs olup, istirahatini tamamlamayı müteakip tekrar birliğine katılacak ve Gata psikiyatri kliniğinin tavsiyesi doğrultusunda barış ruh ve sinir hastalıkları hastanesine sevk edilecektir" denildi. Açıklama şöyle:

Yayın Tarihi: 27/03/15 16:55
okuma süresi: 3 dak.
GKK: "Çağman istirahatini tamamlayıp birliğine katılacak"
A- A A+

1.Bakaya, şiddet tehdidi ve telefonla taciz suçlarından dolayı aranan yükümlü Ali Çağman, polis tarafından 18 mart 2015 günü konu ile ilgili yasal sınırlara tam uyularak yakalanmış, gerekli tabip kontrolünden geçirilmesini müteakip askerlik yasasının 38'inci maddesi gereğince birliğine teslim edilmiştir.

2.Söz konusu personel, eğitim merkez komutanlığında gerekli işlemlerin yapılmasını müteakip, 19 Mart 2015 tarihinde hastaneye sevk edilmiştir. hafta sonuna denk gelen 21 ve 22 Mart günleri ailesi ile görüştürülmüştür.

3.Dr. Burhan Nalbantoğlu hastanesinde yapılan muayene ve tetkiklerinde, radyolojik olarak; 2012 yılında geçirmiş olduğu kazaya bağlı olarak oluşan boynundaki kırığın iyileştiği, omuriliğine bası yapmadığı tespit edilmiştir. ancak fiziki muayene için hastayla yeterli işbirliği kurulamadığından, hakkında karar verilmek üzere Gata'ya sevkinin uygun olduğu yönünde hastane sağlık kurulu tarafından karar verilmiştir.

4.Anılan personel, 23 Mart 2015 tarihinde refakatli olarak Gata'ya sevk edilmiş, 2 günü de yatarak izlemeli olarak gerekli radyolojik ve diğer muayeneleri yapılmış, bunların neticesinde Gata sağlık kurulu tarafından, askerliğe elverişli olduğuna dair karar alınmıştır. Bununla birlikte, şahsın kendi talebi de doğrultusunda sevk edildiği Gata Psikiyatri Kliniğinden 10 gün istirahat verilmiş, istirahati evinde geçirmesi ve istirahati bitiminde birliğinin bulunduğu bölgedeki bir hastahanede kontrol edilmesi tavsiye edilmiştir.

5.Er Ali Çağman 27 Mart 2015 tarihinde, Gata'dan taburcu olmasını müteakip adaya dönecek ve kalan istirahatini evinde geçirecektir.

6.Er Ali Çağman şu anda asker bir şahıs olup, istirahatini tamamlamayı müteakip tekrar birliğine katılacak ve Gata psikiyatri kliniğinin tavsiyesi doğrultusunda Barış Ruh Ve Sinir Hastalıkları Hastanesine sevk edilecektir.

Kamuoyunun bilgisine saygı ile duyururuz."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.