İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Dinçyürek TOBB'u ziyaret etti, görüşmede ortak projeler konuşuldu

Dinçyürek TOBB'u ziyaret etti, görüşmede ortak projeler konuşuldu

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hakan Dinçyürek,merkezi Ankara'da bulunan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğini (TOBB) ziyaret ederek, Genel Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu ile görüştü. Görüşmede, TOBB ile KKTC arasında ortak yürütülebilecek konular hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Yayın Tarihi: 28/03/15 11:42
okuma süresi: 2 dak.
Dinçyürek TOBB'u ziyaret etti, görüşmede ortak projeler konuşuldu
A- A A+

TOBB'un halen yürüttüğü Elektronik ürünlerin geri dönüşümüyle ilgili projenin KKTC'de de uygulanması konusunda görüş birliğine varılan ziyarette ayrıca Çevre Bakanlığının KKTC'de oluşturmaya çalıştığı "Engelsiz Orman ve Engelsiz Spor" projeleri için de görüşmeler yapıldı.

Ziyareti değerlendiren Bakan Dinçyürek, çok verimli ve yapıcı bir görüşme olduğunu ifade ederek TOBB'un, uygulamaya girmesi düşünülen projelere imkanlar dahilinde her türlü desteği vermeye hazır olduğunu görmenin kendilerini memnun ettiğini söyledi.

Gündeme getirdikleri projelerin değerlendirilmeye devam edeceğini belirten Dinçyürek, Önümüzdeki günlerde de konuyla ilgili yeni temaslar kuracaklarını kaydetti.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da konuşmasında, Kıbrıs Türk insansının kendileri için her zaman çok müstesna bir yere sahip olduğunu ifade ederek, yapılacak ortak tüm projelere TOBB olarak ellerinden gelen katkıyı koymaya hazır olduklarını söyledi.

Bakan Dinçyürek'e TOBB ziyaretinde KKTC Ankara Büyükelçisi Fazıl Can Korkut da eşlik etti.

Ankara temaslarını tamamlayan Bakan Dinçyürek, dün gece KKTC'ye döndü.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.