İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Akademi Kıbrıs, GENAR Başkanı Aktaş'ı ağırladı

Akademi Kıbrıs, GENAR Başkanı Aktaş'ı ağırladı

Kuzey Kıbrıs Turkcell'in ana sponsorluğundaki Akademi Kıbrıs'ın "7'nci Kariyer Günleri" öğrencilerin çok yoğun ilgisi ile devam ediyor.

Yayın Tarihi: 29/03/15 14:04
okuma süresi: 3 dak.
Akademi Kıbrıs, GENAR Başkanı Aktaş'ı ağırladı
A- A A+

Akademi Kıbrıs 7'nci Kariyer Günleri, Türkiye'nin en büyük sosyal araştırma şirketlerinden birisi olan GENAR Başkanı İhsan Aktaş'ı misafir etti.

Aktaş'ın katıldığı seminer üniversite öğrencileri tarafından beğeniyle izlendi.

Kamuoyu araştırmaları hakkında izleyenlere detaylı bir sunum yapan İhsan Aktaş, soruları da yanıtladı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell'in ana sponsorluğundaki Akademi Kıbrıs'ın "7'nci Kariyer Günleri" öğrencilerin çok yoğun ilgisi ile devam ediyor.

21 Mart'ta başlayan ve Yakın Doğu Üniversitesi'nin ev sahipliğinde her hafta cumartesi günleri farklı uzmanları öğrenciler ile buluşturan seminer, 10 ayrı alanda geçerliliği olan uluslararası sertifika programları sunuyor.

Farkındalık seminerleri ve sertifika programı ile ülkenin önemli eğitim projesi olarak değerlendirilen Akademi Kıbrıs Kariyer Günleri, bu yıl "Gelecek Sizinle Gelecek" temasıyla düzenleniyor.

Öğrencilerden yoğun ilgi var

Protokol eğitiminden insan kaynaklarına, etkili hitabetten bilişime, kişisel gelişimden sosyal medyaya çok geniş bir yelpazede uzmanları ülkemize taşıyan "Akademi Kıbrıs Seminerleri"ne 7 farklı üniversiteden öğrenciler çok yoğun katılım gösteriyor.

Bu yıl 7'ncisi düzenlenen Kariyer Günleri kapsamında, bilişim, inovasyon, medya, sosyal medya, NLP, kişisel gelişim, pedagoji gibi 20 farklı konuda sunumlar yapılıyor.

Katılımcılara Türkiye ve Avrupa'da geçerli olacak 10 ayrı dalda 10 ayrı Türkçe ve İngilizce sertifika veriliyor.

Akademi Kıbrıs 2015 sosyal sorumluluk projeleri kapsamında 7'den 70'e her seviyeden vatandaşların katılacağı Diksiyon ve Etkili Hitabet, Protokol Kuralları, Ney, Ebru, Okçuluk, Hızlı okuma gibi çok çeşitli alanlarda kurslar da düzenlenecek.

"Gnçtrkcll'lilere %30 indirim"

Akademi Kıbrıs'ın YDÜ'de düzenlediği seminerleri gnçtrkcll müşterileri %30 indirimli olarak 100 TL yerine 70 TL'ye alabiliyor.

Yakın Doğu Üniversitesi Kütüphanesi 4. Salon'da yer alan seminerlere katılmak isteyenlerin önceden akademikibris.com veya YDÜ standından kayıt yaptırılması gerektiği açıklandı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell'den yapılan açıklamada, "indirimden yararlanmak için gelen tanıtım mesajını veya SFR7 yazıp 2222'ye göndererek gelen şifreyi YDÜ standındaki yetkiliye göstermek yeterli olacaktır. Sertifika alabilmek için Akademi Kıbrıs'ın belirleyeceği sayıdaki seminere katılmak gerekmektedir" görüşüne de yer verildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.