İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

YSK'da bugün ad çekilecek

YSK'da bugün ad çekilecek

19 Nisan'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve aynı tarihteki Yerel Kuruluş Organları Ara Seçimiyle ilgili takvim işliyor.

Yayın Tarihi: 30/03/15 07:54
okuma süresi: 2 dak.
YSK'da bugün ad çekilecek
A- A A+

Yüksek Seçim Kurulu, oy pusulalarının düzenlenmesi için adaylar arasında yapılacak adçekmenin tarihini ve saatini duyurdu.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde adayların oy pusulalarına yazılış sırasını saptamak ve BRT'de yapacakları propaganda konuşmalarının yayın zaman ve sıralarını belirlemek için YSK'da bugün saat 15.30'da ad çekilecek.

Aynı tarihte ayrıca Yerel Kuruluş Organları Ara Seçimi çerçevesinde Lefke'deki muhtarlık seçimi için adayların oy pusulalarına yazılış sırası için ad çekme gerçekleştirilecek.

Siyasal Partiler ile bağımsız adayların BRT'de propaganda yapmak için Yüksek Seçim Kurulu'na dilekçe vermelerinin dün son günüydü.

Bugün ise sandık seçmen listelerinin tamamlanmasının son günü.

19 Nisan'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde adaylar BRT'den halkla buluşuyor.

Adaylar BRT'deki 14 sabah programı, 14 öğle kuşağı ve 7 akşam kuşağına katılabilecek.

Adayların büyük buluşması ise 16 Nisan'da BRT'de.

7 adayın katılacağı büyük buluşma 16 Nisan Perşembe akşamı BRT ekranlarında halkla buluşacak. BRT'nin özel yayını diğer kanallara da açık olacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.