İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

KTSO'da "A'dan Z'ye Güçlü Sanayiciler" kapsamında ücretsiz eğitimler başladı

KTSO'da "A'dan Z'ye Güçlü Sanayiciler" kapsamında ücretsiz eğitimler başladı

Türkiye Cumhuriyeti finansmanı, Çukurova Kalkınma Ajansı'nın teknik desteği Başbakan Yardımcılığı Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanlığı'na bağlı Kobi Geliştirme Merkezi, (KOBİGEM) katkılarıyla KKTC'deki Sanayi sektöründeki firmaların kurumsal altyapılarını güçlendirmeyi ve yerli ürünlerin kalitesini artırarak rekabet gücünü yükseltmeyi hedefleyen, "A'dan Z'ye Güçlü Sanayiciler" kapsamındaki 12 ay ücretsiz eğitimlerin ilki ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Bilinçlendirme Eğitimi 26 ve 27 Mart tarihlerinde Kıbrıs Türk Sanayi Odası'nda (KTSO) gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 30/03/15 09:48
okuma süresi: 1 dak.
KTSO'da "A'dan Z'ye Güçlü Sanayiciler" kapsamında ücretsiz eğitimler başladı
A- A A+

Katılımcılara, ISO 9001'in içerdiği şartlar anlatılarak, kalite güvence sisteminin kurulması için tüm gereklilikler belirtildi. bu programda katılımcılara; kalite yönetimi, 8 kalite prensibi, süreç yönetimi, süreç haritası oluşturma, ISO 9001 kalite yönetim sistemi standart maddeleri, ISO 9001:2008 kalite yönetim sistemi – iş süreçlerine entegrasyonu Türkiye ve dünyada belgelendirme, kalite sistemi kurmada dikkat edilecek hususlar hakkında bilgiler paylaşıldı ve öğrenilen bilgilerin pratikte daha iyi kavranması adına uygulamalı aktiviteler ve grup çalışmaları yapıldı.

Meltem Kılıç tarafından verilen eğitim sonunda, katılımcılara Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı sertifika verildi. 12 ay boyunca devam edecek ücretsiz eğitimlere sınırlı sayıda katılım olduğundan, ilgilenilen konularda Kıbrıs Türk Sanayi Odası'na ulaşarak bilgi ve kayıt yaptırılabilir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.