İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Davulcu: "KTFF doğru olanı yaptı, destekliyoruz"

Davulcu: "KTFF doğru olanı yaptı, destekliyoruz"

Kıbrıs Türk Devlet Çalışanları Sendikası (Çağ-Sen) Başkanı Mehmet Davulcu, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu'nun (KTFF) Kıbrıslı Türk gençlerin uluslararası alanda spor yapabilmelerinin yolunu açmak hedefiyle attığı adımın yerinde ve doğru olduğuna inanç belirtti.

Yayın Tarihi: 30/03/15 14:21
okuma süresi: 2 dak.
Davulcu: "KTFF doğru olanı yaptı, destekliyoruz"
A- A A+

Davulcu yaptığı yazılı açıklamada, bu bağlamda KTFF'nin, Kıbrıs (Rum) Futbol Federasyonu (KOP) üyeliği üzerinden Uluslararası Futbol Federasyonu (FIFA) tarafından tanınıp kabul gören bir statüye ulaşmasının küçümsenemeyecek bir gelişme olacağını kaydetti.

KTFF Başkan ve Yönetim Kurulu'nun attığı adım karşında başta spordan sorumlu bakan Serdar Denktaş olmak üzere, Kıbrıs sorununun çözümsüzlüğünden beslenen bazı çevrelerin takındıkları tavrın halkın genel çıkarlarıyla bağdaşmadığını görüşünü savunan Davulcu şöyle devam etti:

"KTFF bir sivil toplum kuruluşudur, kararlarını kendi organlarında olmaya hakkı vardır ve öyle yapmaktadır. Siyasi otoritenin federasyonun kararlarına ve buna bağlı çalışmalarına müdahalesi yasa dışı ve yanlış olacaktır.

Hükümeti, KTFF üzerinde baskı kurmaya yönelik davranış ve uygulamalardan geri çekilmeye ve gençliğimizin ihtiyacı olan bu olumlu gelişmeye gölge etmek yerine manevi de olsa destek vermeye davet ederiz."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.